SREĆA NAJVEĆA

Kraljica Rania sprema se za novu ulogu; njezin sin otkrio što radi buduća baka

29.05.2024 u 08:39

Bionic
Reading

Budući jordanski kralj i najstariji sin kraljice Ranije, princ Hussein, otkrio je za javnost kako se njegova majka već uvelike priprema za dolazak prinove, te da je već počela kupovati sve potrebno za bebu

Jordanska kraljevska obitelj s nestrpljenjem odbrojava do rođenja prve bebe budućeg kralj, princa Husseina i princeze Rajwe.

Bit će to ujedno i prvo unuče za aktualni kraljevski par, kraljicu Raniu i kralja Abdullaha II, koji se raduju i svojoj novoj ulozi bake i djeda.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Budući otac o svemu je progovorio u intervjuu za Al Arabiyu, gdje je, između ostaloga, rekao: 'Jako smo uzbuđeni zbog nove životne faze'. Uz to je Hussein rekao i kako je i sam svjestan kako će se s rođenjem djeteta sve promijeniti.

  • +8
Kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Richard Gardner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada je riječ o ulozi oca, budući kralj je rekao kako ne zna 'što očekivati', no s druge strane on i Rajwa su jako uzbuđeni, baš kao i ostatak obitelji. Otkrio je tom prilikom i kako je njegova majka, kraljica Rania, već počela kupovati za svoje prvo unuče.

'Moja majka je već počela s kupovinom dječjih stvari prije nekoliko tjedana', rekao je princ Hussein.

pun pogodak

Lijepa kraljica opet oduševljava: Teško je reći što je bolje - suknja, bluza ili cipele

Pogledaj galeriju

Inače, Kraljevski hašemitski sud objavio je u travnju da Hussein i Rajwa ovog ljeta očekuju rođenje svog prvo djeteta, a onda je sretnu vijest na svom službenom Instagram profilu podijelio i ponosni budući otac.

Vijest o trudnoći stigla je u najbolje moguće vrijeme - uoči prve godišnjice vjenčanja sretnog para.

sve osim nogometa

Učitavanje...