RAJWA BLISTA

Na prvu godišnjicu braka objavljene fotografije trudne princeze

04.06.2024 u 12:38

Bionic
Reading

Jordanski princ Hussein i princeza Rajwa u slatkom su iščekivanju rođenja prvog djeteta, a dok odbrojavaju dane i pripremaju se za rođenje bebe, obilježili su i prvu godišnjicu braka

Povodom prve godišnjice braka princa Husseina i princeze Rajwe, Kraljevski hašemitski sud objavio je stilizirane portrete trudne 30-godišnje princeze. Na njima princeza Rajwa raspuštene kose pozira u vrtu okružena stablima naranči, odjevena u žarko crvenu maxi haljinu s plisiranim rukavima i potpisom Alice + Olivia.

Od nakita je imala upečatljive naušnice, kao i dvije narukvice, od zlata i dijamanata, koje dolaze s potpisom RainbowK. Da joj trudnoća uistinu godi, jasno je vidljivo na licu lijepe Rajwe, koja ne skida osmijeh dok gleda u kameru.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ove fotografije objavljene su kako bi jordanski narod s njima proslavio njihovu 1. godišnjicu vjenčanja, ali i kako bi se mogli diviti trudnoj Rajwi i s njom odbrojavati dane do rođenja prvog djeteta.

Inače, u svom nedavnom intervjuu njezin suprug, budući jordanski kralj, princ Hussein, rekao je kako se nakon vjenčanja 'njegov život promijenio nabolje'.

Stiže li im djevojčica ili dječak, za sada nije poznato, no ono što se zna je da će dijete dobiti kraljevsku titulu rođenjem, no jedino će muški nasljednik 'ući' u nasljednu liniju i jednoga dana možda naslijediti jordanski tron.

  • +3
Princeza Rajwa Izvor: Profimedia / Autor: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Prisjetimo se, kraljevsko vjenčanje Husseina i Rajwe, o kojem se pričalo još mjesecima kasnije, održano je 1. lipnja 2023. godine u Ammanu, a među uzvanicima su bili i pripadnici kraljevskih obitelji diljem svijeta, među kojima su bili i princ Wiliam i Kate Middleton.

Da im nakon prve godišnjice stiže i prinova, potvrdio je Kraljevski hašemitski sud 10. travnja, otkrivši da je termin poroda ovog ljeta. Bebi se veseli i kraljica Rania, koja će postati baka, a koja je već počela s kupovinom svih potrepština za bebu.