U PRIVATNOJ BOLNICI

Kralj Charles zaprimljen je u bolnicu, a prije operacije susreo se s Kate Middleton

26.01.2024 u 11:47

Bionic
Reading

Prije negoli je i sam zaprimljen u privatnu bolnicu u Londonu, kralj Charles III u istoj je posjetio Kate Middleton, koja se tamo na jednom od odjela oporavlja od operacije abdomena

Prije negoli je i sam biti zaprimljen u poznatu privatnu kliniku u Londonu, kralj Charles III uputio se prvo u posjet svojoj snahi, Kate Middleton, koja leži u istoj bolnici i oporavlja se od operacije abdomena.

Charles je stigao sa suprugom, kraljicom Camillom, nešto prije 9 ujutro provjeriti kako teče oporavak princeze od Walesa, ali i kako bi vidio je li sve u redu.

Nakon posjeta Kate, Charles se i službeno prijavio na jedan od tamošnjih odjela kako bi ga pripremili za unaprijed dogovoreni zahvat povećane prostate.

  • +6
Kralj Charles III Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Zbog tog zahvata kralj Charles III već je odgodio sve unaprijed dogovorena pojavljivanja, a svojim obvezama vratiti će se nakon perioda oporavka, kada mu liječnici daju zeleno svjetlo da se može vratiti na posao.

Inače, Kate Middleton su do sada posjetili princ William, ali i njezina majka Carole Middleton i sestra Pippa Middleton. Ispred same bolnice postavljeno je osiguranje kako ne bi došlo do neželjenih posjeta princezi od Walesa kojoj je trenutno potreban odmor kako bi se oporavila.