oglasila se

Kris Jenner na operaciji zbog malog tumora: 'Malo me boli, ali dobro'

18.07.2024 u 20:06

Bionic
Reading

Zvijezda reality showa nedavno je šokirala gledatelje objavom o narušenom zdravstvenom stanju, a sada je već i operirana

'Pronašli su cistu i mali tumor', kroz suze je rekla Kris Jenner u jednoj od posljednjih epizoda emisije 'The Kardashians'. 68-godišnja zvijezda na dijagnozu je reagirala emotivno, no uspješno obavljenom operacijom sve je pod kontrolom.

Posljednja epizoda popularne reality emisije otkrila je da je Kris Jenner bila podvrgnuta histerektomiji, kirurškom postupku uklanjanja maternice, a tako je i doznala je li prethodno otkriveni tumor na jajniku kancerogen.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Upravo sam primila poziv danas poslijepodne. Rekli su mi je da je mali tumor dobroćudan', rekla je Kris u najnovijoj epizodi te se čak i našalila kako joj je medicinska sestra dopustila da popije martini.

S obzirom da je riječ o jednoj od najpopularnijih reality emisija, ni ne čudi da se Kris već javila i iz bolnice kako format ne bi patio.

'Završila sam s operacijom i osjećam se odlično. Malo sam natečena, malo me boli, ali dobro', rekla je Jenner.

Ipak, nije skrivala emocije te je gledateljima dopustila da vide i njezinu ranjivu emotivnu stranu.

'Jako sam emotivna zbog toga, jer kad si mlad, počneš pričati o želji za obitelji. To je bilo sve o čemu smo pričali doslovce 40, 50 godina. Dakle, sada opet pričamo o tome i to je druga strana procesa', ispričala je majka šestero djece.

Kris Jenner Izvor: Profimedia / Autor: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia