super suradnja

Lady Gaga i Bruno Mars objavili duet 'Die With a Smile'; poslušajte kako zvuči

16.08.2024 u 12:12

Bionic
Reading

Dvoje najvećih svjetskih umjetnika oduševili su svoje fanove. Lady Gaga i Bruno Mars udružili su se kako bi objavili singl 'Die With a Smile' i popratni video spot u kojem izvode pjesmu na retro pozornici uz gitaru i klavijature. Mars u njemu nosi kaubojski šešir, a Gaga je isfurala retro frizuru

Lady Gaga je najavila ovu suradnju dva dana prije, podijelivši video na kojem svira melodiju na klaviru dok nosi majicu s Marsovim likom. Obožavatelji su 'zbrojili dva i dva' kad su primijetili i njezino komentiranje s emotikonom na Instagram objavi člana benda Silk Sonic.

Pjesma je cijelu noć nastajala

Prošlo je dosta vremena otkako su oba izvođača objavila nešto od glazbenih uradaka. Gagin posljednji album 'Chromatica' izašao je 2020., a imala je i suradnički album s Tonyjem Bennettom 2021. godine dok je Mars osvojio dva Grammyja za svoj projekt Silk Sonic s Andersonom Paakom 2022. godine. Njegovo posljednje veće solo izdanje bilo je 2016. godine.

SRETNA JE S MICHAELOM

Unatoč zlim jezicima, Lady Gaga i dalje je zaljubljena, a dokaz su ove fotografije

Pogledaj galeriju

'Jedne večeri Bruno me zamolio da dođem u njegov studio da čujem nešto na čemu je radio. Bilo je oko ponoći kad sam stigao tamo i oduševila sam se kad sam čula što je počeo raditi. Ostali smo budni cijelu noć i završili pisanje i snimanje pjesme. Brunov talent je neobjašnjiv. Njegovo muziciranje i vizija su neka posebna razina. Ne postoji nitko kao on', ispričala je Gaga.

Mars je dodao: 'Bila je čast raditi s Gagom. Ona je glazbena ikona i čini ovu pjesmu čarobnom. Tako sam uzbuđen da svi čuju naš uradak.'

Izvor: Društvene mreže

Inače, Gaga će se sljedeći put moći vidjeti uz Joaquina Phoenixa u nadolazećem filmu 'Joker: Folie À Deux', u kojem će pjevati, premda je nedavno najavila da će to biti 'drugačije od svega što je radila prije'.

Na sreću obožavatelja, ona planira uskoro objaviti album, nešto što je više puta najavljivala na društvenim mrežama. Također je odsvirala 'isječke' dviju novih pjesama obožavateljima okupljenim ispred njezinog hotela u Parizu, gdje je nastupala tijekom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara 2024. godine.