OVAKAV BUKET RIJETKO SE VIĐA

Lady Gaga proslavila 35. rođendan i pohvalila se poklonom koji je dobila od dečka

28.03.2021 u 20:28

Bionic
Reading

Lady Gaga proslavila je u Italiji, gdje boravi zbog snimanja filma o dinastiji Gucci, svoj 35. rođendan, a na Instagramu se pohvalila ogromnim buketom koji je dobila od dečka Michaela Polanskyja

Slavnoj pjevačici u ljubavi trenutno cvjetaju ruže, i to doslovno, ako je suditi po divovskom buketu koji je dobila od svog dragoga, Michaela Polanskyja za 35. rođendan. Lady Gaga već neko vrijeme boravi u Italiji gdje snima film 'Hosue of Gucci', o obitelji koja stoji iza poznatog modnog carstva. Ona glumi Patriziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija Guccija koja je optužena da je naručila njegovo ubojstvo i zbog toga provela 16 godina iza rešetaka.

Na Instagramu se Gaga pohvalila ogromnim buketom, a uz fotografiju se zahvalila dečku, ali i spomenula svoja dva francuska buldoga koja joj je netko prije mjeseca dana oteo pa vratio.

'Kad ti tvoj najbolji prijatelj pošalje sve cvijeće iz Rima na tvoj rođendan. Volim te, dušo. Jedva čekam da budem kod kuće s tobom i našim psima, to je sve što trebam', napisala je pjevačica.

Dobila je brojne čestitke od obožavatelja, ali i slavnih prijatelja i kolega. Rođendan su joj, između ostalih, čestitali Yoko Ono, Elton John, Tony Bennett, Donatella Versace i brojni drugi.

Gaga i Polansky, samozatajni biznismen, u vezi su nešto više od godinu dana, a prvi put su viđeni zajedno na dočeku Nove godine u Las Vegasu 2019. U veljači 2020,. Gaga je potvrdila šuškanja fotografijom na kojoj pozira zagrljena s Polanskyjem na jahti.

  • +2
Lady Gaga, Michael Polansky Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pratio ju je i na predsjedničkoj inauguraciji u siječnju ove godine, a izvori bliski pjevačici tvrde da je luda za njim: 'Gaga priča svojim prijateljima da želi završiti još nekolicinu projekata i onda se fokusirati na privatni život. Želi zasnovati obitelj. Ona želi imati djecu i vidi se u budućnosti s Michaelom'.

Slavna pjevačica još je u svibnju 2020. progovorila o tome da se želi ostvariti kao majka. 'Mogu reći da obožavam djecu i veselim se što ću jednom i sama postati majka. Nije li nevjerojatno to što možemo? Imati u sebi živo biće koje raste, a onda dođe na svijet i naš je zadatak da ga izvedemo na pravi put.'

Polansky je diplomirao matematiku i računarstvo na Harvardu i radi kao izvršni direktor u Parkerovom institutu za imunoterapiju raka. Gaga putem svoje zaklade Born This Way od 2012. pruža podršku mentalnom zdravlju i dobrobiti mladih.

'Michael ima svoj život i posao, ali imaju i zajedničke strasti, tako da je sve lijepo uravnoteženo. Stvari se razvijaju u dobrom smjeru', kaže izvor. Nakon nekoliko teških godina u kojima je prekinula zaruke s agentom Christianom Carinom 2019. godine i borila se s PTSP-om i fibromialgijom, Lady Gaga se osjeća bolje nego ikad.