Bujna manekenka

Legendarna Tyra Banks najavila da se vraća na modnu pistu Victoria's Secreta prvi put nakon 2005.

30.08.2024 u 12:37

Bionic
Reading

Američka manekenka za popularni brend nosila čak devet revija, a posljednju je nosila 2005. godine. Tyra Banks spremna je vratiti se na modnu pistu na 'obnovljenoj' reviji Victoria‘s Secreta koja će se održati 15. rujna u New Yorku

Tyra Banks vijest je podijelila putem videa na Instagramu u kojem se, uz nju, pojavila i Gigi Hadid.

Na početku videa se može vidjeti Tyra s leđa, a potom i Gigi koja prolazi kroz predvorje hotela. Gigi stiže na recepciju, pozvoni na zvonce. Ona sjedi u stolici okrenuta leđima, a Hadid zvoni prije nego što voditeljica showa America's Next Top Model objavi veliko otkriće pred kamerom.

Inače, revija vuče korijene iz 1995. godine, ali je otkazana 2019. uz kritike da brend Victoria's Secret nije dovoljno inkluzivan. Međutim, revija se vratila 2024. godine u obliku specijalne emisije na Primeu, a u njoj su prikazane raznovrsnije žene i odjeća. Glasnogovornik kompanije rekao je da će njihov povratak na tradicionalni format 'isporučiti upravo ono što su kupci tražili- glamur, pistu, modu, zabavu, krila'.

PROZRAČNO I SMIRUJUĆE

Pogledajte kako je uređen dom slavne manekenke: Interijer u neutralnim bojama i s puno prirodnog svjetla, no krov skriva pravo iznenađenje

Pogledaj galeriju

Uz Tyru i Gigi će na reviji hodati Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Devyn Garcia, Paloma Elsesser, Taylor Hill, Mayowa Nicholas i brojne druge manekenke.

  • +3
Tyra Banks Izvor: EPA / Autor: ALLISON DINNER