STIGLI U PULU

Leon Lučev u rijetkom javnom pojavljivanju sa suprugom Jelenom

12.07.2024 u 09:02

Bionic
Reading

Sinoć je u Puli otvoren 71. po redu Filmski festival, a sve je počelo premijerom filma Rajka Grlića u Areni, gdje se okupila i cijela ekipa koja je radila na 'Svemu dođe kraj'. Ovaj događaj podržali su i brojni kolege glumci, a ovo je bila i jedna od rijetkih prilika za pojavljivanje Leona Lučeva i njegove supruge Jelene Graovac

Dolazak Leona Lučeva i Jelene Graovac na otvorenje 71. Pulskog filmskog festivala nije prošao nezapaženo. Ovaj samozatajni par, koji živi život daleko od znatiželjne javnosti, pojavljujući se tek povremeno, na događanjima koji su im važni, odavno je svoju adresu zamijenio onom u njegovom rodnom Šibeniku.

Leon Lučev, odjeven u prozračnu bijelu košulju, bio je dobro raspoložen, mašući dobro znanim licima, a pored njega je bila i njegova bolja polovica, 13 godina mlađa supruga Jelena Graovac. Ona je za ovu priliku odabrala bež laneni sako ispod kojeg je imala crni topić, a kosu je podignula od lica.

Leon Lučev i Jelena Graovac Izvor: Cropix / Autor: Sasa Miljevic/PIXSELL

Između Leona i Jelene navodno je zaiskrilio na setu prvog bosanskohercegovačkog horor filma u kojem su oboje glumili, a u ožujku 2019. par je dobio prvo zajedničko dijete, kćerkicu kojoj su nadjenuli neobično ime - Neo.

CRVENI TEPIH

Glamur u Puli: Poznata lica pohrlila na otvorenje 71. filmskog festivala

Pogledaj galeriju

Osim nje, Lučev iz braka s dubrovačkom kiparicom Ivanom Jelavić ima sina Ivana te kćeri Elu i Zoe. Par je zajedno odigrao i predstavu 'Intimnost' koja je premijerno bila izvedena na 71. Dubrovačkim ljetnim igrama.

Inače, Jelena Graovac je talentirana glumica iz Rijeke koja je 2013. diplomirala u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije na riječkoj Akademiji primijenjenih umjetnosti.