MIKRO ŠIŠKE

Leonarda Boban ima novu frizuru i savršeno joj pristaje

18.07.2024 u 08:56

Bionic
Reading

Kratka kosa odavno je njezin zaštitni znak, a ovoga puta Leonarda Boban odlučila ju je dodatno skratiti. Svoje povjerenje stavila je u ruke iskusnih frizera poznatog zagrebačkog salona, iz kojeg je izašla s osmijehom na licu

'Godinama vjerna svojoj pixie frizuri, Leonarda se odlučila za malo drugačiji rez uz nezaobilazne Nashi 3D boje kojima smo postigli željeni rezultat.' Opis je to stavljen pored triju fotografija snimljenih iz svih kuteva na kojima na vratima poznatog zagrebačkog salona pozira Leonarda Boban.

Nekadašnja manekenka i modna dizajnerica i supruga legendarnog Zvonimira Bobana, za ovo je ljeto odlučila osvježiti i dodatno skratiti svoju već i onako kratku frizuru, a u dogovoru s iskusnim frizerima 54-godišnja Lea pristala je na mikro šiške i srcoliki fade na zatiljku, što se jasno vidi na fotografijama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

No, ni to nije bilo sve na što je Leonarda pristala u salonu. Tamna nijansa smeđe savršeno se uklopila u cijelu priču, a pozitivnih komentara uistinu nije nedostajalo.

Među prvima se javila pjevačica i dugogodišnja Leonardina prijateljica Nina Badrić koja joj je uz emotikon srca napisala 'Najljepša moja Lea', a nakon toga su se nanizali komplimenti: 'Prelijepa žena', 'Divna Leonarda', 'Moja omiljena L'...

Ne sumnjamo da je novom frizerom bio zadovoljan i njezin suprug Zvonimir Boban, s kojim je, nakon tri godine razdvojenosti, odlučila njihovoj ljubavi dati novu šansu.

Leonarda Boban Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL

Leonarda i Zvonimir, prije trogodišnje 'pauze', proveli su 28 godina u braku, trudeći se cijelo vrijeme štititi svoj privatni život od znatiželjne javnosti. Upoznali su se 1989. godine, a vezu su ozakonili brakom 1993. u Milanu. Zbog velike ljubavi, Leonarda je odlučila ostaviti manekensku karijeru i posvetiti se obitelji.

Prvo dijete, Mariju, supružnici Boban su posvojili krajem devedesetih, a 2003. godine obitelji je stigao Gabrijel. Kasnije su posvojili blizance, Martu i Rafaela, a 2009. godine postali su biološki roditelji djevojčice Ruže.