nova šansa

Pomirenje je palo nakon tri godine: Leonarda Boban otkrila tajnu bračne sreće sa Zvonimirom

06.06.2024 u 19:53

Bionic
Reading

Nakon tri godine razdvojenosti Leonarda i Zvonimir Boban početkom ove godine ljubavi su dali novu šansu. Sada je Leonarda otkrila tajnu njihove bračne sreće

Mnogi su se šokirali kada su Leonarda i Zvonimir Boban u svibnju 2021. javnost obavijestili da kreću svatko svojim putem, no i dalje zajednički se brinući o petero djece. Bio je to tada, kako se činilo, kraj ljubavi duge 28 godina.

No, razdvojenost je potrajala svega tri godine, a Leonarda i Zvonimir Boban u siječnju ove godine obznanili su puno ljepšu vijest – da su ljubavi dali drugu šansu i da su jako sretni. Par je proživio uspone i padove, no njihova ljubav je izdržala sve izazove. Zajedno odgajaju petero djece, a jednu od kćeri povela je sa sobom na L'Adria Story Hall of Fame. Ponosna mama i kćer Marta modno su se uskladile i izazvale oduševljenje prisutnih, a Leonarda je pri tome otkrila i neke zanimljive detalje iz obiteljskog života, ali i tajnu obnovljene bračne sreće.

veliki party

Glamurozne kreacije na crvenom tepihu: Brojni poznati stigli na dodjelu nagrada

Pogledaj galeriju

'Jako lijepo. Imamo veliku djecu, posvećeni smo jedni drugima puno više nego prije i poznajemo se puno više. Odrasli smo baš skupa. Sad ćemo 33 godine braka! Pa si ti misli!', rekla je Leonarda u InMagazinu na pitanje kako danas izgledaju njihovi obiteljski dani.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kako kaže, uz smijeh, Zvone je najviše iznenadi kada je više doma. Otkrila je tako da bivšem nogometašu druženje s prijateljima i kartanja ispušni ventil, a da jedan drugome izlaske ne ograničavaju, dapače. S've po dogovoru, tko kamo hoće. Kod mene nema podjele. Baš smo si friendly po tom pitanju', rekla je za InMagazin i složila se da za dobru vezu ključno da su partneri prije svega dobri prijatelji.

ZAJEDNO NA KAVI

Kao u danima najveće sreće: Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni u centru Zagreba

Pogledaj galeriju

Naime, dizajnerica i bivši nogometaš proveli su 28 godina u braku, trudeći se cijelo vrijeme štititi svoj privatni život od znatiželjne javnosti. Upoznali su se 1989. godine, a vezu su ozakonili brakom 1993. u Milanu. Zbog velike ljubavi, Leonarda je odlučila ostaviti manekensku karijeru i posvetiti se obitelji. Prvo dijete, Mariju, supružnici Boban su posvojili krajem devedesetih, a 2003. godine obitelji je stigao Gabrijel. Kasnije su posvojili blizance, Martu i Rafaela, a 2009. godine postali su biološki roditelji djevojčice Ruže.