talentirana glazbenica

Lijepa Lu Dedić plijenila glasom i stasom na koncertu povodom 9. godišnjice smrti djeda Arsena

19.08.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Proteklog vikenda Lu i Matija Dedić održali su zajednički nastup povodom godišnjice odlaska oca i djeda, velikog glazbenika i pjesnika Arsena Dedića

Lu Dedić, kći Matije Dedića, bila je mezimica i inspiracija djedu Arsenu Dediću. Danas uspješno plovi glazbenim vodama, a jedan od nastupa imala je s tatom su u sklopu ovogodišnjeg programa Scene Amadeo, protekle subote.

'Uvijek mi je urezana ta ljubav koju je imao prema meni. Nikad nije dopuštao da ja nisam u pravu. Čak kad sam bila i totalno ne u pravu, uvijek me branio i kad bi roditelji bili nešto uzrujani sa mnom, on bi uvijek rekao: uopće nije tko, pustite vi nju...', svojedobno je pričala o djedu Arsenu.

Lu je priznala da uživa nastupati s tatom i da se veseli svim njihovim zajedničkim nastupima, jer uz njega upoznaje glazbenu scenu.

  • +6
Lu i Matija Dedić Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh

Stopama slavne obitelji

Prvi javni nastup imala je upravo s ocem u ZeKaeMu, a mnoge je oduševila i izvedbom pjesme 'Zadnji sati ljeta', objavljene na hvaljenom albumu Matije Dedića - 'Ladies'. Pojavila se i na ovogodišnjoj Dori.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Pjevanje joj je, ranije je priznala - životni san, a glazbene obaveze usklađuje sa studijem cyber komunikacija i mrežnih znanosti.