TAJANSTVEN PAR

Ljubav cvjeta: Katie Holmes i Jamie Foxx sretniji no ikad

19.02.2018 u 14:29

Bionic
Reading

Iako ne žele komentirati svoju vezu, a glumac Jamie Foxx čak je tijekom intervjua uživo ležerno odšetao kada su ga upitali za dugogodišnju djevojku Katie Holmes, čini se kako par ipak ne može pobjeći od paparazza koji ih prate u stopu

I dok se glumački par Katie Holmes i Jamie Foxx i nakon pet godina skrivanja još uvijek trude držati svoju vezu što dalje od medijskog prostora, ponekad je to u Hollywoodu nemoguće izvesti.

Par je tako prošli tjedan uhvaćen u ležernim izdanjima kada su se zajedno vraćali iz sportske dvorane. Noseći sportsku opremu, 50-godišnjak i 39-godišnjakinja nisu uspjeli sakriti zaljubljene poglede i sreću na svom licu.

  • +3
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Oboje su nosili šešire, a Katie se opredijelila za šarenu bomber jaknicu, običnu majicu i tajice.

Foxx i Holmes svoju su vezu započeli godinu dana nakon njezina razvoda od Toma Cruisea. Otada su se tajno viđali u stanovima i hotelima diljem New Yorka, no šuškanja o njihovoj romansi bila su učestala. U travnju prošle godine slučajni ih je prolaznik slikao tijekom večere u jednom od njujorških restorana i objavio to na društvenim mrežama.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U rujnu prošle godine viđeni su u romantičnoj šetnji plažom Malibu u Kaliforniji, držeći se za ruke, čime su dali do znanja da više ne skrivaju svoju ljubav. 

'Vaza Jamieja i Katie nije tajna, samo oni žele da bude ispod radara. Ništa ne skrivaju, ali Jamie svoj privatni život drži podalje od javnosti i gotovo nikad ne govori medijima o njemu', rekao je izvor blizak glumcu za časopis People, što je vjerojatno i razlog njegovog naglog završetka intervjua kada mu je novinar postavio pitanje o djevojci.

  • +5
Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia