ELEGANTNA NA GRAMMYJU

Ljubav joj godi: Katie Holmes nikad nije izgledala bolje

29.01.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes, bivša supruga Toma Cruisea, pojavila se na dodjeli nagrada Grammy, a za ovu je prigodu odabrala monokromatsku, 'all black' kombinaciju

Katie, koja se proslavila kao tinejdžerica u ulozi Jo u seriji 'Dawson's Creek', u crnoj haljini s potpisom Zaca Posena, inače njezinog dobrog prijatelja, bila je bez sumnje kraljica crvenog tepiha na dodjeli ovogodišnjih nagrada Grammy.

  • +21
Kate Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +6
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Crna kreacija bez naramenica načinjena od sjajne tkanine bila je pun pogodak za zgodnu Katie (39), koja dugo nije izgledala ovako dobro. 

Smokey eyes make up, elegantna frizura koja je otkrila lice, diskretan nakit i zanimljive retro sandale s remenčićima zaokružili su odličan look zgodne glumice koja je nakon razvoda sreću pronašla u zagrljaju proslavljenog Jamieja Foxxa

  • +23
Slavne dame na dodjeli nagrada Grammy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je godinama uspješno skrivao da su u vezi, a sad su se skupa pojavili i na svečanoj večeri uoči Grammyja, što je jedno od rijetkih pojavljivanja Jamieja i Katie u javnosti. 

Inače, na 60. dodjeli nagrada Grammy održanoj u njujorškom Madison Square Gardenu trijumfirao je Bruno Mars, a među nagrađenima našli su se i Ed Sheeran, mladi rokeri The War on Drugs, The National, Alessia Cara, metalci Mastodon i dr.