plakali su od sreće

Ljubav sa seta: Turske zvijezde iz 'Zlatnog kaveza' vjenčali su se u stvarnom životu

20.08.2024 u 09:49

Bionic
Reading

Obožavatelje popularne serije snimljene po istinitom događaju razveselila je vijest da su se glumci 27-godišnja Beril Pozam i 33-godišnji Ersin Arici koji u tumače likove Sune i Abidine, zavjetovali na vječnu ljubav

Turski mediji pišu da se glumački par jučer vjenčao na intimnoj ceremoniji, izgovorivši sudbonosno 'da' pred obitelji i prijateljima.

Ljubav planula na snimanju

Svadbeno slavlje se održalo u gradu Dalyanu na jugozapadu Turske. Dijelovi njihovog vjenčanja mogu se vidjeti na društvenim mrežama kako plešu i zabavljaju se nakon što je par izrekao svoje zavjete. Inače, ljubavna priča Beril Pozam i Ersin Arici započela je na setu, dok su zajedno radili na dramskoj seriji 'Zlatni kavez'. Romansu s ekrana prenijeli su u stvarnost premda su dugo skrivali da su skupa.

Kako se može vidjeti na snimkama, popularnim turskim zvijezdama bilo je teško sakriti suze radosnice, jer su oboje za vrijeme vjenčanja plakali. Među uzvanicima su bili i brojni glumci iz serije Afra Saraçoğlu, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Sezin Bozacı.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Mladenka je za ceremoniju nosila bijelu vjenčanu haljinu od čipke bez naramenica a u ruci je nosila buket bijelih ruža u ruci, dok joj se dugi veo spuštao niz leđa. Kasnije se presvukla u mini haljinu s dugim rukavima i spuštenim ramenima. Ersin je pak nosio bijelo odijelo s dvostrukim kopčanjem.