sve zadivila izgledom

Turska ljepotica iz 'Zlatnog kaveza' pozirala u minijaturnom badiću i pokazala nevjerojatnu figuru

24.06.2024 u 16:40

Bionic
Reading

I dok gledatelji s velikom pozornošću na Novoj TV prate popularnu tursku seriju snimljenu po istinitom događaju, nedavno je pala zadnja klapa aktualne sezone, a omiljeni glumci su otišli na zasluženi odmor

Afra Saracoglu koja u seriji 'Zlatni kavez' glumi Serjan, svojim izgledom često privlači pažnju kako u svojoj karijeri, tako i u privatnom životu.

Javila se fanovima s ljetovanja, a raspametila ih je fotografijama nastalim pored bazena. Glumica koju nazivaju turskom Adrianom Limom odlučila se za odmor izvan svoje lijepe zemlje.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

'Španjolska je uvijek dobra ideja', opisala je fotografije na kojima zavodljivo pozira ispijajući koktel i hvata boju u kupaćem kostimu cvjetnog uzorka.

Afra je već s 13 godina svoju karijeru započela manekenstvom. Danas je jedna od napopularnijih turskih glumica koja se pojavljuje u glavnim ulogama, a osim kao Sejran poznata nam je, između ostalog, i kao najmlađa kći legendarne Fazilet iz popularne dramske serije 'Fazilet i njezine kćeri'.

Premda je krhke građe, malo tko bi pomislio da je trenirala pucanje iz pištolja, ali zna i baratati s bubnjarskim palicama, što je nedavno pokazala.

  • +2
Afra Saracoglu Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo
sve osim nogometa

Učitavanje...