od 8. kolovoza

Ljubavna drama 'Priča završava s nama' na kino ekrane donosi istoimeni bestseler roman Colleen Hoover

06.08.2024 u 09:17

Bionic
Reading

Film 'Priča završava s nama', ili u originalu 'It Ends With Us', od 8.8. kreće u kino prikazivanje, a već je krenula pretprodaja ulaznica za premijeru

Prema prvim analizama, film je privukao jako veliki interes i jasno je da obožavatelji najprodavanije knjige 2022. i 2023. godine ne mogu dočekati pogledati filmsku ekranizaciju u kinu, posebice jer znaju da je i autorica sudjelovala na radu filma.

Kino najava filma prije dva mjeseca u samo prva 24 sata nakon objave imala je 128 milijuna pregleda, a pretprodaje ulaznica za premijeru diljem svijeta iznenađuju čak i one ambiciozne projekcije! Cineplexx već pretrodaje ulaznice za premijeru, a uskoro će prodaja ulaznica biti dostupna i u ostalim kinima diljem države.

Naklada Neptun priprema i specijalno izdanje knjige s filmskim coverom na kojemu je Blake Lively, a već je omogućena i prednarudžba knjige s popustom od 10 posto na njihovoj web stranici!

Traumatizirana, ali odlučna Lily Bloom seli se u Boston nakon smrti svoga oca kako bi ostvarila svoj životni san i započela vlastiti posao. Uskoro upoznaje šarmantnog neurokirurga Rylea Kincaida s kojim dijeli neodoljivu kemiju. Tek nakon što se ludo zaljubi, Lily počinje otkrivati stranu Ryleove osobnosti koja je podsjeća na traumu iz djetinjstva. Da bi stvari bile još teže, u život joj se iznenadno vraća njena prva ljubav, Atlas Corrigan, a Lily će se morati uzdati u samu sebe kako bi donijela prave odluke za svoju budućnost…

PRIČA ZAVRŠAVA S NAMA - od 8.8. u kinima Izvor: Društvene mreže

Film je producirao i režirao iskusni Justin Baldoni (romantične drame Five Feet Apart i Clouds, serija Jane the Virgin) koji igra zavodljivog, ali misterioznog Rylea Kincaida iz romana, Brandon Sklenar (film Midway, serije Westworld, Walker, 1923) glumi šarmantnog, ali povučenog Atlasa Corrigana, a ulogom Lily Bloom Blake Lively (filmovi The Shallows, Cafe Society, A Simple Favor) bi se mogla vratiti na staze planetarne popularnosti koju je imala ulogom Serene van der Woodsen u hit seriji Tračerica.

Roman 'Priča završava s nama' od izdanja 2016. godine do danas prodan je u više od 6 milijuna primjeraka, dobitnik je Goodreads Choice nagrade za najbolju romansu 2016. godine, a autoricu Colleen Hoover roman je vinuo u visine. Kompletna prodaja njenih romana premašila je 20 milijuna primjeraka, a ona je brzo nakon ove uspješnice napisala i nastavak 'Priča počinje s nama'.

Hoće li i film polučiti slične uspjehe kao i roman? Ostaje za vidjeti, ali sudeći prema traileru i pretprodaji ulaznica – obožavatelji knjige jedva čekaju na film, a to je sigurno dobar znak!