TO SE ZOVE LJUBAV

Ljubavna idila: Svaki slobodan trenutak Pierce Brosnan posvećuje njoj

17.11.2017 u 10:25

Bionic
Reading

O sretnom braku slavnog holivudskog glumca Piercea Brosnana i njegove druge supruge Keely Shaye Smith, koja mu je nakon što je ostao udovac vratila vjeru u ljubav, pisalo se već mnogo puta, no ovaj nas par svakim novim pojavljivanjem u javnosti iznova podsjeti što je to prava ljubav

'Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovno pronaći ljubav. Uvijek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. No unatoč svemu, uspomena na Cassie i njezinu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena', izjavio je jednom prilikom Pierce Brosnan, čija je prva supruga Cassandra preminula od raka jajnika, nakon čega mu je najveću podršku i utjehu pružila njegova sadašnja supruga Keely Shaye.

Njih dvoje već punih 16 godina žive u skladnom i sretnom braku, što je prava rijetkost u Hollywoodu, a roditelji su sinova Dylana i Parisa

  • +95
Pierce Brosnan Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Isto tako, posljednjih nekoliko godina par svaki slobodan trenutak provodi zajedno. U brojnim dosadašnjim intervjuima Brosnan je isticao da jedva čeka da sinovi otiđu na fakultet kako bi njih dvoje mogli putovati svijetom, ali i da ga Keeley može pratiti na filmskim setovima. 

Što je zaželio, to se i ostvarilo, pa smo ovaj par prije dva mjeseca mogli vidjeli zajedno na Visu, na kojem je sniman novi nastavak kultnog mjuzikla 'Mamma Mia', u kojem Pierce glumi jednog od glavnih likova.

  • +11
Pierce Brosnan prije isplovljavanja popio kavu i fotografirao se s obožavateljicom Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Zaljubljeni golupčići svaki predah od snimanja kvalitetno su iskoristili za istraživanje ljepota našeg mora i obale, a nakon povratka u SAD, 64-godišnji glumac i supruga vratili su se svojoj svakodnevici.

Viđeni su ovih dana kako uživaju u Los Angelesu te su, osim dolaska na filmski festival Napa Valley, malo vremena odvojili i za rekreaciju.

  • +9
Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Paparazzi fotografi slikali su ih u zajedničkoj vožnji biciklima, kada nisu skidali osmijehe s lica.

Izgledaju zaljubljeni baš kao i prvoga dana, a holivudski je šarmer mnogo puta naglasio koliko mu deset godina mlađa supruga znači u životu.

'Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely', rekao je jednom prilikom.