kraj zadra

Luka Modrić u romantičnom ambijentu proslavio rođendan supruge Vanje

18.07.2024 u 23:38

Bionic
Reading

Naš kapetan na Instagramu je obilježio rođendan supruge Vanje te otkrio gdje su ga odlučili proslaviti u intimnoj atmosferi

Nakon što su uživali na Wimbledonu, Luka Modrić i Vanja Modrić stigli su u Zadar. Rodni kraj našeg kapetana obavezna je destinacija obitelji tijekom ljetnih mjeseci, a poznato je da se od rodnog kraja Modrić ne odvaja tako lako.

Iako svoj karijerni put nastavlja graditi u Madridu, Modrić nikad nije zaboravio Zadar, a ni mjesta Petrčane i Punta Skala za koja ga vežu sjećanja još iz ranog djetinjstva.

Već i na samom ulasku u mjesto Punta Skala, stoji tabla 'Hvala, Kapetane' koju su mještani postavili kao podsjetnik na uspjeh reprezentacije na Svjetskom prvenstvu te na nevjerojatan doprinos poznatog Zadranina pri tom povijesnom rezultatu. I baš u Punta Skali rođendan je odlučila proslaviti Modrićeva samozatajna supruga Vanja!

Na profilu našeg poznatog Vatrenog tako je objavljena fotografija koja prikazuje par kako pozira na romantičnoj terasi ribljeg restorana 'Bracera'. Restoran koji se nalazi na stijenama uvale omiljen je brojnim turistima, a čini se da je i tajni favorit para Modrić.

'Sretan rođendan ljubavi moja', napisao je uz fotografiju.

Ranije tijekom dana Luka Modrić fotografiran je prilikom kupanja na plaži obližnjeg hotela Falkensteiner, hotela u kojem rado odsjedaju brojni poznati.

ne ŽELI OTIĆI

Još je na Jadranu: Luka Modrić snimljen u blizini Zadra

Pogledaj galeriju