gipka je

Tara Thaller privlači pažnju videom iz mora i vratolomijama koje izvodi

15.07.2024 u 21:28

Bionic
Reading

Početkom srpnja naša glumačka zvijezda otisnula se s dečkom, Mateo Cvenićem na ljetovanje odakle se Tara Thaller javlja svojim prijateljima i fanovima zanimljivim fotografijama

Tara Thaller otkrila je u svojim dosadašnjim objavama da ona i njezin dragi uživaju morskom odmoru u Senju i Bakru.

Joga položaj u moru

Osim fotografija na kojima se vidi kako 'hvata' boju, danas je pratitelje počastila nesvakidašnjim prizorom. Njezin dečko ju je snimio dok je u moru izvodila vježbe joge. 'Znam da je nepopularno mišljenje, ali nije mi tak loše bit na moru', opisala je snimku glumica koja je na snimci pokazala super liniju i koliko je gipka, a onda su uslijedili zanimljivi komentari.

'Ovo je asana koja se izvodi u Indiji i radi se na mnogim mjestima u svijetu. Izvodite izvrsnu asanu poput kapljice vode', pojasnila joj je jedna od pratiteljica. Lijepo vam je, djeluje kao da ste sami na plaži.

ZGODNE GLUMICE

Svi su gledali u njih: Tara Thaller i Nataša Janjić na satu joge

Pogledaj galeriju

Privatno i poslovno joj cvjetaju ruže

Naša mlada glumica i glazbenica posljednjih je mjeseci sretnija no ikad. Svog partnera Matea Cvenića upoznala je u showu 'Ples sa zvijezdama' u kojem joj je bio mentor, a prije njega rastala se od glazbenika i glumca Farisa Pinje. Tara se Inače, nedavno pohvalila da je postala članica zbora zagrebačkog gradskog kazališta Komedija. Prije dvije godine počela je glazbenu karijeru singlom 'Oteta', a nakon toga predstavila je i pjesmu 'Sjajim'.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević