spojio ih ples

Ne skrivaju da su zaljubljeni: Tara Thaller uživala u kinu sa svojim dečkom

18.06.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Nakon što su u kolovozu prošle godine potvrdili vezu, mladi par se ne odvaja jedno od drugoga. Često ih se može vidjeti skupa na javnim događajima, a zajedno su stigli na premijeru nove sezone HBO Original serije 'Zmajeva kuća' (House of the Dragon)

U Zagrebu je u ponedjeljak navečer u ambijentu Ljetne pozornice Tuškanac održana premijera nove sezone HBO Original serije temeljena na romanu 'Vatra i krv' Georgea R. R. Martina'.

Popularna serije je privukla neka poznata lica poput Amara Bukvića, Saše Lozara, a stigli su i zaljubljeni golupčići, Tara Thaller i Mateo Cvenić. Početkom svibnja par je obznanio da su napravili veliki iskorak i s pratiteljima podijelili kako izgleda stan u kojem žive zajedno.

Inače, njihovna ljubavna priča počela je tijekom snimanja showa 'Ples sa zvijezdama' prošle godine. Glumica i pjevačica je tada je podijelila s javnošću informaciju da se razvodi od Farisa Pinje nakon godinu i pol dana braka. Nakon razvoda je o bivšem partneru govorila sve najljepše, dok se on nije oglašavao.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr