Pjevač Luka Nižetić još uvijek boravi u Dalmaciji. Cijelo ljeto je proveo na Visu, a fokus mu je bio na restoranu i kuhanju. Radilo se punom parom, ali mu je ostajalo dovoljno vremena i za izlete te druženja, između ostalih i s Ivanom Pažaninom s kojim je spravio vrhunske gastronomske poslastice
Luki Nižetiću se kuhanje se od početka pandemije pokazalo kao idealna terapeutska aktivnost. Nedavno je izjavio da nema ništa ljepše nego kad u dobrom društvu, uz čašu vina, jelo upotpuni osjećaj ugode. A u super društvu imao je i dogodovštinu koja se pamti.
Sa slavnim chefom Ivanom Pažaninom kuhao je jastoga. 'Sveti Ivan i Sveti Luka na Svetom Andriji kuhaju Sveti objed! Ekipa, dogodine u isto vrijeme na istom mjestu!' opisao je fotografije dobro raspoloženi Luka Nižetić dok je u Instagram Storyju otkrio kako su on i Pažanin pokušali ispeći jaje na vrućem kamenu.
Nižetić je nedavno izjavio da je bez koncerata duhovno osakaćen i prazan, ali i da ne prihvaća termin 'novo normalno' jer ne može prihvatiti činjenicu da više neće moći zagrliti svoje bližnje i prijatelje te da trenutno sprema nove pjesme i planira nastupiti na Zagrebačkom festivalu.