UVIJEK SPREMNI ZA ŠALU

Ma oni su hit: Braća Sinković 'upali' u Dnevnik Nove TV pa snimili selfie s voditeljima

09.08.2024 u 11:44

Bionic
Reading

Braća Sinković, Martin i Valent, gostovali su jučer u Dnevniku Nove TV. Razlog je i više nego jasan - osvojena zlatna medalja na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, no više od razgovora gledatelji su upamtili što su napravili u zadnjim sekundama Dnevnika

Nitko ni u najluđim snovima, pa čak ni producenti Dnevnika Nove TV, nije mogao ni zamisliti da sinoćnji kraj ove informativne emisije neće biti odrađen po zamišljenom planu.

Nakon što su gostovali u Dnevniku povodom osvojene zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje su pričali o svemu što se događalo u posljenjdih 500 metara utrke, braća Sinković, Martin i Valent, nisu napustili studio, a tog su 'prekasno' postali svjesni i sinoćnji voditelji, Marija Miholjek i Saša Kopljar.

U trenucima dok su odjavljivali sinoćnji Dnevnik, Martin i Valent doslovce su uletili u studio, iznenadivši i njih dvoje. Martin Sinković u sekundi je izvukao mobitel i snimio selfie za pamćenje s voditeljima.

I dok se Marija Miholjek, kroz smijeh, brzo namjestila za fotografiju, Saša Kopljar je smijući se nastavio s odjavljivanjem Dnevnika.

Nasmijali su se i Sinkovići, a kako je sve izgledalo, pogledajte OVDJE.

Braća Sinković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL