samozatajne dame

Lijepe pravnice uz njih su u dobru i zlu: Ovo su supruge zlatne olimpijske braće Sinković

02.08.2024 u 13:01

Bionic
Reading

Zahvaljujući Martinu i Valentu Sinkoviću, Hrvatska ima četvrtu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Neponovljiva braća, svjetski su sportski fenomeni koji su do sada na svim Olimpijskim igrama na kojima su nastupili, osvajali medalje. Često ističu da im je obitelj veliki oslonac, a njihove supruge Antonelu i Manuelu, nemamo često priliku vidjeti u javnosti

Martin i Valent Sinković u svojim medijskim istupima više puta su isticali da privatne i sportske obaveze uspijevaju posložiti zahvaljujući razumijevanju svojih supruga te da su zbog njih tu gdje jesu i da su one itekako zaslužne.

Budući da su zbog obaveza vrlo često odsutni, svaki slobodni trenutak trude se provoditi s obitelji.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Lansirali paletu proizvoda od zobi

Martin se sa svojom suprugom Manuelom (djevojački Kanaet), pravnicom u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, upoznao 2009., kad su se našli u zajedničkom društvu na glavnom trgu u njezinom rodnom gradu, Sinju. Ondje su se vjenčali u rujnu 2013. godine. Bračni par je skupa stao iza poduzetničkog pothvata nazvanog 'Row Spirit by Martin Sinković' sa zdravim grickalicama.

Pravnica je i Valentova supruga Antonela koja je inače bivša tenisačica. S Valentom je u braku su od lipnja 2017. godine, a sudbonosno 'da' izgovorili su u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu. Kumovi su im bili bivša tenisačica, danas pravnica Klara Gea Marcan i Filip Hrgović s kojim se sprijateljio još 2011. godine za vrijeme vojničke obuke u Požegi.

Braća Sinković Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Antonelu, koja je inače kći nekadašnjeg vaterpolista Zorana Šuška i veslača spojio je sport te su se upoznali na dodjeli nagrada Sportskih novosti. Krajem ožujka 2021. godine rodio im se sin Karlo, a godinu i pol kasnije stigao je i sin Luka.

  • +3
Braća Sinković sa suprugama Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL