buduća mama

Margot Robbie je trudna!

07.07.2024 u 21:50

Bionic
Reading

Jedna od najvećih holivudskih zvijezda, 34-godišnja Margot Robbie i suprug Tom Ackerley očekuju svoje prvo dijete

Uspješan bračni par, koji je posljednjih godina izgradio poslovno carstvo, uskoro će postati roditelji. Predstavnici obiju zvijezda nisu odgovorili na upit magazina People, no iz izvora bliskog paru časopis je dobio potvrdu da je plavokosa Australka trudna.

Danas su uostalom procurile i fotografije Robbie i supruga s odmora na talijanskom jezeru Como, na kojem Robbie nosi kratki top koji je otkrio goli trudnički trbuščić. Posljednih tjedana glumica se pojavljivala u javnosti, no svaki put je predimenzinoranim sakoima skrivala figuru, odnosno trbuščić, a sad je jasno i zašto.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Margot Robbie i Tom Ackerley upoznali su se 2013. na snimanju filma 'Suite Francaise', romantične drame iz Drugog svjetskog rata, a lijepa i uspješna Australka u to je vrijeme bila zvijezda u usponu dok je Ackerley radio na filmu kao pomoćnik redatelja. U bračnu luku uplovili su 2016, vjenčavši se u tajnosti u Byron Bayu u Australiji.

Nedavno su dali svoj prvi zajednički intervju za britanski The Times, a povod je bila promocija njihovog novog poslovnog pothvata, gina nazvanog Papa Salt Robbie je objasnila da je ideja za kreiranje gina nastala nakon što se 2016. preselila iz Londona u Los Angeles, gdje je kvaliteta tog popularnog alkoholnog pića bila znatno lošija.

Samozatajni suprug lijepe plavuše također je priznao da zajedno provode '24 sata dnevno', ako ih ne dijele poslovne obaveze. Ackerley kaže i da ne razdvajaju posao i zadovoljstvo, a sa suprugom je osnovao i producentsku kuću LuckyChap Entertainment. 'Besprijekorno je. Nemamo prekidač za uključivanje, isključivanje. Sve je postalo jedna stvar', kaže on.

Njihova produkcijska tvrtka LuckyChap postigla je ogroman uspjeh otkako su je ona i Ackerley osnovali 2014. godine. S nizom hitova kao što su 'I, Tonya' (2017.), 'Mlada žena koja obećava' (2020.), 'Saltburn' (2023.) i 'Barbie', do sada je prikupila 25 nominacija za Oscara, 18 nominacija za BAFTA-u i milijarde dolara zarada na kino blagajnama.