MANJE JE VIŠE

Novi imidž Marije Reiner: Gdje je nestala izražajna šminka?

24.04.2017 u 14:59

Bionic
Reading

Zbog svog stila odijevanja i šminke kći bivšeg predsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, Maria Reiner, u posljednje dvije godine bila je česta tema u medijima. No zadnje fotografije, snimljene na sam Uskrs, otkrivaju da je 19-godišnjakinja odlučila u svoj život uvesti krilaticu 'manje je više', jer na njima nema ni traga nekadašnjem izraženom make-upu

Biti javna osoba, osobito političar, znači da će se pod povećalom javnosti naći cijela tvoja obitelj te da baš i nemaš privatnosti. Na to je bio spreman i političar Željko Reiner, osobito kada je imenovan predsjednikom Hrvatskog sabora. Iako više ne obnaša tu ulogu, i dalje je interesantan medijima, osobito kada se pojavi u društvu supruge Eugenije i kćerke Marije.

Maria Reiner nekada je voljela prirodni izgled, a odijevala se onako kako i priliči njezinim godinama...

...a onda je otkrila izraženi make-up

Upravo je 19-godišnja Maria u posljednje dvije godine zbog svog modnog odabira i izraženog make-upa bila česta tema u medijima. Razlog? Ponajviše taj što, umjesto da se prilagodi svojim godinama, češće odabire odjeću u kojoj izgleda starije nego što jest. Isti slučaj je sa šminkom, koja je za sva događanja, na kojima se pojavljivala s roditeljima, ponekad bila previše dramatična i zapravo joj je skrivala lijepe crte lica.

Maria Reiner s ocem Željkom Reinerom i doktorom Damirom Eljugom na ovogodišnjem Danu narcisa

Ipak, čini se da se nešto promijenilo u posljednje vrijeme. Njezin otac na svom je službenom Facebooku objavio obiteljske fotografije s mise na sam Uskrs, kao i s Dana narcisa, a na njima je izgledno da je Maria donekle promijenila svoj način odijevanja i šminkanja.

Možda su tome pridonijele i komentari modnih kritičara koji su secirali njezinu odjeću, pa je i usporedili s Jovankom Broz.

Maria Reiner s roditeljima, Eugenijom i Željkom Reinerom, na misi na Uskrs