PUKLA LJUBAV

Mate Rimac rastaje se od Katarine nakon tri godine braka

25.06.2024 u 17:52

Bionic
Reading

Dugogodišnje poznanstvo Mate Rimca i Katarine Lovrić pretvorilo se u ljubavnu vezu, a potom i brak koji je potrajao tri godine

Trogodišnjem braku poduzetnika Mate Rimca i Katarine Lovrić došao je kraj, Večernjem listu potvrdilo je par osoba bliskih poduzetniku.

Katarina Lovrić je, kao i Mate, porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a suprugu je bila velika podrška u dosadašnjem radu, i kao jedna od zaposlenica u njegovoj kompaniji svjetskog glasa.

Mate Rimac (36) i Katarina Lovrić (33) upoznali su se prije dvadeset godina, a upoznao ih je u Livnu, kako je Katarina jednom otkrila, Matin bratić Ante.

Nakon sedam godina veze i više od 17 godina poznanstva svoju su vezu u svibnju 2021. godine okrunili brakom kod matičara. Tada su u Splitu u Vili Dalmaciji priredili intimno slavlje za tridesetak uzvanika.

Dva mjeseca kasnije par je imao crkveno vjenčanje u rodnom Livnu i tada su svadbeno slavlje održali na Livanjskom polju, u mjestu Ćaić. Na proslavu u Livnu mladenci su stigli u žutoj Neveri, a prema želji mladenke na vjenčanju im je pjevao Bajaga i Zabranjeno pušenje.