nezgodno mjesto

Matthew McConaughey šokirao izgledom, zabrinuo se i David Beckham: 'Ajme, što ti je s okom'

11.07.2024 u 14:31

Bionic
Reading

Slavni glumac je nedavno je imao 'bliski susret' sa pčelom koja ga je ubola u oko. Ono mu se potpuno zatvorilo, a Matthew McConaughey je to odlučio pokazati svima

Zvijezda serije 'Dazed And Confused' smiješio se na fotografiji na kojoj se vidi da mu je desno oko natečeno i zatvoreno, dok mu je lijevo u redu.

Jesu li krive kutija meda?

Mnogi nagađaju da se nezgoda dogodila na snimanju novog filma kojeg na kojem Matthew McConaughey trenutno radi. Riječ je kriminalističkom trileru 'The Rivals of Amziah King' i premda se vrlo malo o njemu zna, snimke sa seta prikazuju glumca s nekoliko kutija meda. Zato se sumnja da se ubod pčele dogodio tijekom snimanja filma,.

Fanovi su zabrinuti

'Ajme meni, što ti je s okom?', 'Molim se za tvoj oporavak', 'Čuvaj se' i 'Nevjerojatno', 'Nadam se da imaš led na očima...', 'Čak si s ovim kaosom na licu još uvijek lijep', 'Trebate vidjeti kako izgleda drugi lik',samo su neki od mnoštva komentara vjernih obožavatelja ispod objave.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Nije zabrinuo samo fanove. Objavu su mu komentirali bivši nogometaš David Beckham, manekenka Cindy Crawford te brojne druge zvijezde.

RIJETKI PRIZOR

Njegova najveća podrška: Matthew McConaughey sa suprugom i djecom pozirao na gala večeri

Pogledaj galeriju