ZA ROĐENDAN

Poruka koju je Matthew McConaughey uputio sinu tjera suze na oči: 'Ja i tvoja mama...'

08.07.2024 u 14:20

Bionic
Reading

Povodom 16. rođendana najstarijeg sina Levija, holivudski glumac Matthew McConaughey snimio je video poruku u kojem, uz niz zajedničkih fotografija, je slavljeniku imao što šta za poručiti

U Americi je poznat kao 'sweet 16', 16. rođendan koji mladima koji žive tamo otvaraju mnoga vrata, između ostalog, daje im mogućnost i da mogu voziti automobil.

A upravo je 16. rođendan proslavio najstariji sin holivudskog para, glumca Matthewa McConaugheyja i bivše brazilske manekenke Camile Alves, koji uz njega imaju kći Vidu i sina Livingstona.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Uz niz fotografija, koje je spojio u video, Matthew McConaughey je za ovaj poseban dan u njihovoj obitelji nasnimio i svoju glasovnu poruku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Niz je to želja i savjeta koje je McConaughey uputio svom dječaku, a ide nekako ovako:

Matthew McConaughey s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

'U redu Levi, došao si u te godine prijatelju. Uskoro ćeš se osamostaliti. Ja i tvoja mama nadamo se da smo obavili posao što smo bolje mogli. Ne možemo ti zauvijek biti sigurnosna mreža u tom prekrasnom i divljem svijetu. Samo kreni i uživaj. Budi svjestan svoje okoline. Budi svoj. Znaj kada treba reći da, kada ne, ali imožda. Vidi dobro u svima oko sebe, no znaj i da svi ne obraćaju uvijek pažnju. Iskoristi vrijeme. Uživaj u putovanju.'

Matthew McConaughey u braku je sa Camilom Alves od 2012. godine, a većinu vremena svoju su djecu odgajali podalje od znatiželjne javnosti. Tek povremeno bi se s njima pojavljivali na važnim događajima, a prošle godine, na Levijev 15. rođendan, glumac mu je otkrio svijet društvenih mreža.