KRAĐA STOLICE

Meryl Streep: 'Htjela sam sjesti Mariah Carey u krilo, izgledalo mi je udobno'

09.01.2018 u 10:48

Bionic
Reading

Kad se nakon kratke pauze tijekom dodjele nagrada Zlatni globus vratila na svoje mjesto, glumica Meryl Streep je zatekla u svojoj stolici pjevačicu Mariah Carey, a što se točno dogodilo, otkrila je gostujući u ponedjeljak u emisiji Jimmyja Kimmela

'Kuja je ukrala moju stolicu', ispalila je u maniri kauboja Meryl Streep i izazvala salve smijeha u publici, a potom u nešto pomirljivijem tonu prepričala smiješnu situaciju s dodjele Zlatnih globusa.

'Vratila sam se na svoje mjesto i zatekla je pored Stevena Spielberga.' Počela je ustajati i govoriti: 'O moj Bože, natjerali su me da sjednem!', prepričala je situaciju Streep i pojasnila kako tijekom pauza za reklame sudionici ustaju, ali kad prijenos krene, tjeraju ih da sjednu na svoja mjesta, a situaciju je usporedila s igrom 'glazbena stolica'.

'Ostala sam po strani i rekla joj: 'Ne, ne. Ostani tamo. Sjest ću ti u krilo', otkrila je glumica nominirana za Oscara i dodala: 'Znate, izgledalo mi je udobno.'

Autor: Youtube

O smiješnoj situaciji oglasila se i pjevačica Mariah Carey, nominirana za pjesmu u animiranom filmu 'The Star', koja je svoju priču iznijela putem Twittera još tijekom svečanosti 75. dodjele nagrade Zlatni globus.

  • +47
Crna izdanja na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njezino viđenje susreta s Meryl Streep, koja je za svoju ulogu u filmu 'Novine' (The Post) nominirana za najbolju glumicu, ponešto je drugačije.

'U pauzi za reklame uhvaćeni ste na putu do toaleta... Zgrabite prvo dostupno mjesto na kojem ćete pričekati sljedeću pauzu, a dogodi se da to bude upravo do Stevena Spielberga. I pogodite tko se onda vrati do svoje stolice...', napisala je Carey na Twitteru.

'Draga Meryl, molim te, oprosti mi!', rekla je Carey, na što joj je glumica 20 puta nominirana za Oscara, prema njezinoj varijanti priče, odgovorila: 'Uvijek možeš uzeti moju stolicu.'

  • +15
Najgori stajlinzi Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia