podijelila s pratiteljima

Mirna Maras Batinić otvoreno o svojoj borbi s koronavirusom: 'Vratio se okus, a i njuh pomalo ide na bolje'

04.11.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Popis slavnih osoba koje su oboljele ili preboljele koronavirus sve je duži, a njemu ne izostaju ni glumačka, pjevačka i druga poznata imena. HRT-ova voditeljica TV Bingo showa Mirna Maras Batinić opisala kako je izgledala njezina borba s Covidom-19

Mirna Maras Batinić jedna je od onih koja je s javnošću odlučila odijeliti svoje iskustvo s koronavirusom. Objasnila je kako ga je donio njezin sin Niko kojeg ima iz prijašnjeg braka s kondicijskim trenerom i glumcem, Mariom Valentićem.

'Dakle ovako, da, imala sam koronu. Cijepljena sam sa 2 doze. Simptomi: temperatura, glavobolja, kašalj, umor, nestao miris i okus. Niko je imao skroz blage simptome, suprug slično kao ja, možda mrvicu blaže', otkrila je televizijska voditeljica na Instagram storyju budući su je pratitelji ispitivali oko bolesti.

HRT-ova voditeljica Binga vodi miran obiteljski život o čemu svakodnevno svjedoče njeni pratitelji na društvenim mrežama. Slobodno vrijeme uživa provoditi sa svojom djecom i suprugom Željkom Batinićem. Nedavno je otkrila kako je oduvijek htjela dvoje djece te da ona i suprug više ne planiraju daljnje proširenje obitelji.

  • +6
Mirna Maras Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL