ATRAKTIVNA SPLIĆANKA

Mirtu Šurjak dugo nismo vidjeli u ovako seksi izdanju

28.01.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Splitska novinarka Mirta Šurjak obožava se dotjerati i lijepo odjenuti, a za posebne prigode ne ustručava se pokazati svoje obline i atraktivnom odjećom ih naglasiti

HRT-ova sportska novinarka Mirta Šurjak široj je javnosti osim po svojoj ljubavi i strasti za nogometom i Hajdukom poznata i po atraktivnom izgledu.

Zato je posljednjim izdanjem oduševila mnogobrojne fanove na društvenim mrežama, kada se u seksi čarapama i uskoj mini haljinici slikala u izazovnoj pozi.

Zanosna plavuša pozirala je u ljubičastoj haljini koja je istaknula sve njezine atribute - seksi look postigla je čarapama na crtu s malenom satenskom mašnicom, a točku na 'i' dodala je lakiranim cipelama talijanskog brenda Aquazzura.

'Volim nositi odjeću koja ističe i slavi ženske obline. Ne vidim u tome ništa loše. Ali to mora biti nošeno na decentan način, nikako vulgaran. Ako nosim kratko, tada nemam dekolte i obrnuto - ako imam dekolte, tada ne otkrivam noge', rekla je u velikom intervjuu za tportal jednom prilikom Mirta.

Iste cipele obožava i britanska vojvotkinja Meghan Markle te je njihovim modelima najvjernija otkako je došla u kraljevsku obitelj.

'Vrijedi uložiti u dobru i kvalitetnu stvar. Vjerujem da nijedna žena neće požaliti ako kupi Chanelovu torbicu ili recimo Burberryjev trench, to se prenosi generacijama. To su zbilja vječni must have komadi u ormaru jedne žene. Naravno, ako ima mogućnosti za to, ne želim nikoga podcjenjivati ako si to ne može priuštiti. Moja tajna slabost su torbe. Nisu cipele, kao kod većine žena, upravo zbog gore navedenih problema s brojem 42. Ali zato obožavam torbice i nikad mi ih dosta u ormaru', objasnila je lijepa Dalmatinka.