LIJEPA TALIJANKA

Monica Bellucci iskreno o svom 60. rođendanu i novoj ljubavi

19.08.2024 u 20:29

Bionic
Reading

Zanosna Talijanka, koju mnogi smatraju jednom od najprivlačnijih glumica, ostavlja i danas bez daha svojom bezvremenskom mediteranskom ljepotom

Zvijezda nastavka filma 'Bubimir' (Beetlejuice) Monica Bellucci, koji režira njezin novi odabranik, slavni Tim Burton, u nikad iskrenijem intervjuu za iodonna.it otvoreno je progovorila o svojim godinama, ljubavi, glumi, životu općenito…

'Odrasla veza ne znači postati odgovorniji, naprotiv: to znači pronaći osobu koja ti još uvijek dopušta da budeš zaigran. Ali ne želim previše racionalizirati, inače se magija gubi. Objašnjavati ljubav je kao da ujutro zapisujete snove: čim ih stavite na papir, oni nestaju', rekla je lijepa Monica koja će ove jeseni proslaviti 60. rođendan.

Okrugli rođendan imat će 30. rujna, no glumica kaže da ne zna kako će ga proslaviti.

OSTAVLJA BEZ DAHA

Uskoro slavi 60: Prelijepa Monica Bellucci zanosnu figuru istaknula uskom haljinom

Pogledaj galeriju

'Nemam pojma, ali sigurno ću ga rado proslaviti: ne samo da sam još uvijek ovdje, nego uživam u dobi u kojoj nastavljam otkrivati ​​mnoge stvari. Rekla bih da se ne možete boriti i najavljivati ​​rat elementu kao što je vrijeme, koje je daleko jače od vas: morate se dogovoriti, potpisati primirje i nadati se da vas ono pomiluje milošću. Voljela bih biti referentna točka za one mlađe od mene, kao što su moji 80-godišnji prijatelji bili i jesu meni', rekla je.

Veliku ulogu u njezinom životu imaju i djeca, kćeri Deva i Léonie.

Zaljubljena i sretna

U svom nadahnutom govoru na dodjeli Zlatnog globusa za životno djelo otkrila je da je u njezinoj dobi sad podučavaju kćeri. 'Djeca vas uče univerzalnoj ljubavi, ljubavi koja se daje radi davanja, a ne očekujući ništa zauzvrat, iako vam zauzvrat puno toga daju', smatra ona.

Film 'Bubimir 2' u kina stiže 5. rujna, a Bellucci, sada glumica s gotovo 90 filmova u životopisu, igra u ovom nastavku snimljenom 36 godina nakon prvog dijela.

  • +6
Monica Bellucci i Tim Burton Izvor: Profimedia / Autor: Vincenzo Landi/IPA / Sipa Press / Profimedia

Među glavnim ulogama, osim starih znanaca Michaela Keatona (točnije Bubimira) i Wynone Ryder, vidjet ćemo Catherine O'Haru, zvijezdu 'Wednesday' Jennu Ortegu, Willema Dafoea i Justina Therouxa.

'Ovaj projekt je već postojao i jednog dana Tim mi je rekao: 'Postoji ključna uloga i želio bih ti je predložiti.' Vrlo rado sam je prihvatila, počašćena što sam u takvoj postavi. Uživjela sam se u ulogu Delores, Bubimirove nevjeste. Također, divim se Timovom eklekticizmu i alkemiji koju zna stvoriti na snimanju', objašnjava Monica te ističe da je zaljubljivanje u svakoj dobi dobro za nas.

'To znači da ste živi, ​​da je netaknuto svjetlo koje nosite u sebi. Veliko je to bogatstvo. Instinktivno volim život i cijenim ga. Volim sunce, volim more, volim dobru hranu... Svjetlo me privlači više od sjene. Onda je ravnoteža druga stvar...' rekla je glumica, dodavši da je uvijek u potrazi za ravnotežom, poput prave horoskopske Vage…