SPREMA SE KIŠA

Može li poplava uništiti sve isplanirano? Katastrofa prijeti Parizu tijekom nastupa Lady Gage

26.07.2024 u 19:10

Lady Gaga na otvorenju Olimpijskih igara

Izvor: Profimedia / Autor: John Walton / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Ne samo da je u Parizu nastao prometni kaos, po ulicama stoji do zuba naoružana policija, a sada otvorenju Olimpijskih igara prijeti i oluja koja bi, nagađa se, mogla i poplaviti grad

Na dan povijesnog otvorenja Olimpijskih igara u Parizu, Francuzi ne kriju očaj zbog katastrofa koje su ih zadesile. Gradom, nakon što su vandali zapalili vatru na ključnim objektima, vlada opći kaos u željezničkom, autobusnom i avio prometu kao i u metrou, a sada ih čeka i vremenska katastrofa.

Naime, između sve do ponoći organizatori će sa strepnjom gledati prema nebu, budući da su najavljeni jaki pljuskovi, a velika količina vode mogla bi poplaviti grad. To je zabrinulo i sve izvođače, koji strahuju kako će odraditi svoje nastupe, osobito Lady Gagu, budući da je upravo tijekom njezinog nastupa najavljeno najveće nevrijeme.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Lady Gaga danas je snimljena na generalnoj probi i njezin će nastup, ako ga ne pokvari kiša, zasigurno biti za pamćenje, a ono što svi željno iščekuju je da se potvrde šuškanja kako bi ona i glazbena diva Celine Dion trebale izvesti u duetu klasik Edith Piaf 'La Vie en Rose'.

OTVORENJE IGARA

Bračni par Macron ispred Elizejske palače dočekuje uglednike iz cijeloga svijeta

Pogledaj galeriju

Nastup Celine Dion označit će i njezin veliki povratak, nakon što je usred svoje svjetske turneje 2022., kada joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe. Njezin rijedak neurološki poremećaj, koji jojuzrokuje grčenje mišića i bolne spazme, udaljio ju je od pozornice i obožavatelja, što je pjevačici najteže palo.