IZ JAPANA U AMERIKU

Može li zahvaljujući vremenskoj razlici Taylor Swift na vrijeme stići na finale Super Bowla?

30.01.2024 u 12:03

Bionic
Reading

U trenucima kada će se njezin dečko Travis Kelce pripremati za povijesnu utakmicu na Super Bowlu, Taylor Swift biti će u Japanu, u sklopu svoje svjetske turneje Eras, no napravit će sve što je u njezinoj moći da se pojavi u Las Vegasu i bude uz njega u najvažnijem trenutku njegove karijere

Datumi njezine svjetske turneje raspoređeni su davno prije negoli je Taylor Swift započela svoju vezu s NFL igračem Travisom Kelceom, a čak i da su već bili zajedno, sve do ovog vikenda nije se znalo da će njegovi Kansas City Chiefsi zaigrati u finalu ovogodišnjeg Super Bowla.

Problem nastaje upravo u tom datumu kada se odigrava finale Super Bowla na stadionu Allegiant u Nevadi. Riječ je o 11. veljači, što nikome ne predstavlja problem kao Taylor Swift, koja dan prije, 10. veljače, pjeva pred svojim obožavateljima na drugoj strani svijeta - u Tokiju.

No, dobro upućeni izvor tvrdi kako će 34-godišnja Taylor napraviti sve što je u njezinoj moći da bude uz Kelcea u povijesnom trenutku, a u prilog joj ide i velika vremenska razlika između Japana i Amerike, zahvaljujući kojoj bi mogla stići baš na vrijeme da prisustvuje svemu.

DONOSI MU SREĆU

Taylor Swift čestitala Kelceu na pobjedi na najbolji način - strastvenim poljupcima

Pogledaj galeriju

Plan koji je osmislila je pakleni i bit će itekako naporno za nju, no na kraju će, čini se, uspjeti stići na Super Bowl. Let iz Tokija očekuje je odmah nakon koncerta, gdje će dati sve od sebe da opravda očekivanja obožavatelja, a trenutke odmora potražit će upravo na dugom letu do Amerike.

No, krenimo redom. Tokio je 17 sati ispred Las Vegasa, što znači da ako koncert Taylor Swift 10. veljače počne oko 20 sati po lokalnom vremenu, to znači da će zapravo po pacifičkom vremenu to početi u 11 ujutro dan ranije. Koncert će vjerojatno potrajati tri sata, baš kao i svaki do sada, što znači do 23 sata, nakon čega će, baš kao što je to napravila u Argentini, požuriti na aerodrom gdje će je već čekati privatni avion te će nakon 10 i pol sati leta stići u subotu oko 17:30 po lokalnom vremenu.

tihi luksuz

Taylor Swift ima tako dobar stajling: Jedna od najljepših zimskih haljina i gležnjače koje idu uz sve

Pogledaj galeriju

Budući da se utakmica igra tek dan kasnije, u nedjelju 11. veljače u 18:30, Taylor će imati vremena odmoriti, ali i oporaviti se od jet lega i velike vremenske razlike, no time se neće zamarati, jer joj jedino važno da stigne na vrijeme kako bi bila uz Kelcea i još jednom mu donijela sreću, ovoga puta u povijesnoj utakmici.