simboličan detalj

Na ponos Kate Middleton: Svi pričaju o modnoj kombinaciji princa Williama

28.06.2024 u 18:33

Princ William

Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Bionic
Reading

Princ od Walesa sve je oduševio odabirom kravate od reciklirane plastike, koja se prodaje za pristupačnih 50 dolara

Princ William održao je impresivan govor na manifestaciji Breakthrough Energy Summit u sklopu London Climate Action Weeka, na kojem je posebnu pozornost skrenuo na brojne poduzetnike i inovatore koji rade s ciljem pronalaska rješenja za klimatsku krizu.

Za tu je prigodu odjenuo i jedan modni detalj posebnog značenja - zelenu kravatu s cvjetnim uzorkom izrađenu od reciklirane plastike.

Kravatu je izradio talijanski brend Wilmok, a otmjeni statement komad dostupan je po pristupačnoj cijeni od 50 dolara u njihovoj online trgovini.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Princ od Walesa tako se našao u rijetkoj prilici da javnost u fokus dovodi njegov stajling, nešto o čemu se u detalje pisalo kada god bi se pojavila njegova supruga. Nažalost, Kate Middleton ove godine smo vidjeli samo jednom, početkom lipnja na proslavi kraljevog rođendana, a od onda se vratila u mirno okruženje svojeg doma, u kojem ima najbolje uvjete za liječenje karcinoma.

  • +6
Kate Middleton Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

Osim kravatom od reciklirane plastike, princ William oduševio je i govorom na Summitu.

'Hvala Billu Gatesu i kompaniji Breakthrough Energy što su okupili ovu sjajnu skupinu investitora, filantropa i ekoloških inovatora i što su me pozvali da vam se danas pridružimo',rekao je i nastavio:

'Za mene ovaj tjedan predstavlja slavlje: slavimo nevjerojatne umove koji diljem svijeta, noću i danju, rade na klimatskim rješenjima; slavimo pojedince i organizacije koji ih podržavaju; i slavimo napredak koji smo već postigli.'

VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Williamova strina izgleda prelijepo u elegantnoj haljini upečatljive boje

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...