VICTORIA'S SECRET

Najljepše žene svijeta u seksi donjem rublju odradile najdosadniju reviju ikada

16.10.2024 u 09:10

Bionic
Reading

Povratnička revija Victoria's Secreta trebala je biti najspektakularnija do sada, no, nakon završetka iste društvene mreže su se užarile, a obožavatelji koji su jedva čekali ovaj trenutak bili su jednoglasni u ocjeni iste - nešto dosadnije nisu dugo vidjeli

Nakon punih šest godina, i to u New Yorku, održana je dugo iščekivana revija vjerojatno najpoznatijeg donjeg rublja na svijetu - Victoria's Secreta.

Trebao je to biti događaj za pamćenje, gdje će pozornicom zajedno stupati modne veteranke, poput Alessandre Ambrosio, Tyre Banks, Adriane Lime, supermodeli 90-ih Kate Moss i Carla Bruni, ali i ikone nove generacije, Taylor Hill i Barbara Palvin, no na kraju je bilo sve samo ne to.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Užarile se društvene mreže

Sve one izgledale su uistinu senzacionalno u donjem rublju, noseći na leđima razne kreacije, od predimenzioniranih mašni do već dobro nam znanih krila, no ako pitate obožavatelje i korisnike društvenih mreža, nešto dosadnije nije već dugo viđeno.

  • +16
Revija Victoria's Secret Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bilo je tu za svakog ponešto - reviju su nosili i transrodni modeli Valentina Sampaio i Alex Consani, nastupala je Cher, ali i pjevačica Blackpinka Lisa te zvijezda u usponu Tyla, no ništa od toga nije impresioniralo korisnike X-a, koji su svoje nezadovoljstvo ubrzo podijelili na toj društvenoj mreži.

'Povratnička revija Victoria's Secreta bila je najdosadnija revija ikada', 'Revija Victoria's Secreta je moderna i dosadna. Razočaran sam', 'Victoria's Secret mora početi slušati javnost. Ovo nije revija koju smo željeli. Svima je kosa ravna, nema ekstremno visokih modela, cijela produkcija je drugačija', bili su samo neki od komentara, a stvar nisu spasile ni dvije suparnice - Irina Shayk i Gigi Hadid, bivša i sadašnja djevojka Bradleyja Coopera, koje su se našle zajedno na pisti.