ZALJUBLJENI BEN AFFLECK

Nakon bračnog kraha ne odvaja se od nove djevojke

20.07.2017 u 12:47

Bionic
Reading

Ako je suditi prema novim fotografijama koje su prije nekoliko sati izašle u javnost, slavni glumac u vrlo je ozbiljnim odnosima sa svojom novom djevojkom. Ben Affleck i Lindsay Shookus uhvaćeni su kako izlaze iz hotela u New Yorku, u kojem je ona imala poslovnih obveza

Nakon nekoliko zanimljivih izlazaka i romantičnih večera u Kaliforniji, u kojoj živi poznati glumac, par je sada proveo nekoliko opuštenih dana na istočnoj obali zemlje.

Naime zbog poslovnih obveza uspješna je televizijska producentica Lindsay Shookus morala otputovati u New York, ali njezin ju novi odabranik Ben Affleck nije pustio samu.

Otkada je njihova veza postala javna, ne odvajaju se jedno od drugoga i ne mogu sakriti sreću i zaljubljenost.

Prvo su tako tijekom dana viđeni u opuštenoj šetnji gradskim ulicama.

  • +5
Ben Affleck i Lindsay u New Yorku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nekoliko sati nakon toga fotoreporteri su ih uhvatili na izlasku iz luksuznog hotela Ritz-Carlton s prtljagom.

Dok je Ben na sebi imao kožnu plavu jaknu i ruksak na leđima, vitka je plavuša izabrala usku haljinu i platnene tenisice, a u ruci je držala dvije velike torbe prepune stvari.

Strani mediji već su počeli nagađati kako se uspješna producentica uselila u njegovu kuću, pa je najizglednije da su se po odlasku iz hotela uputili na aerodrom i odletjeli u Los Angeles.

  • +8
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se kako 45-godišnjak uživa u ovim sretnim i zaljubljenim trenucima i nimalo ne mari kako to sve podnosi njegova bivša supruga Jennifer Garner, od koje se početkom travnja rastao nakon dugih deset godina braka.

Ona za to vrijeme sama odgaja njihovo troje zajedničke djece, iako su se prilikom rastave dogovorili da će zajedno sudjelovati u svemu vezanom za njih kako bi odrastala u što zdravijoj atmosferi.

Budući da Ben već neko vrijeme nije viđen s djecom, izgleda da Jennifer nije baš najsretnija razvojem njegove ljubavne situacije, pogotovo nakon što je u javnost izišla informacija da mu je Lindsay bila dugogodišnja ljubavnica.