OKRENUO NOVU STRANICU

Ben Affleck s novom ljubavi: Mala proslava početka zajedničkog života

11.07.2017 u 11:06

Bionic
Reading

Samo dan nakon što je javnost doznala da je u vezi s dugogodišnjom ljubavnicom Lindsay Shookus, Ben Affleck izveo ju je na romantičnu večeru u poznati restoran u Los Angelesu u kojem su navodno proslavili njezino useljenje u njegovu kuću. Smiješkom na licu pokazao je da ne mari što će na sve reći majka njegove djece

Ben Affleck i Lindsay Shookus uhvaćeni su u romantičnom izlasku u Los Angelesu. Slavni glumac i uspješna producentica proveli su tako ugodnu večer u prestižnom talijanskom restoranu, a na fotografijama se jasno vidi kako oboje ne mogu sakriti sreću.

Strani mediji već nagađaju da se Lindsay uselila u Benovu kuću i da je ova večera zapravo bila mala proslava početka zajedničkog života.

  • +8
Ben Affleck na romantičnoj večeri s Lindsay Shookus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Američki su ih paparazzi ulovili tijekom ulaska i izlaska iz restorana, a 37-godišnja plavuša tom se prilikom odlučila za casual izdanje. Bijelu bluzu ukomponirala je s trendi crnim trapericama i jednostavnim bež balerinkama, dok se Ben odlučio za sivu varijantu hlača i nešto svjetlije nijanse majice.

'Provode zajedničko vrijeme u LA-u, a Lindsay za to vrijeme boravi u njegovoj kući. Večerali su neki dan u restoranu Giorgio Baldi, u koji ih je dovezao privatni vozač. Izgledali su jako sretno, brzo su pojeli, a potom se vratili u njegov dom', otkrio je jedan od izvora za Daily Mail.

Izvori bliski slavnom 45-godišnjaku tvrde između ostalog kako su on i Lindsay zajedno već gotovo tri godine, što znači da je njihov odnos započeo dok je Ben još bio u braku s Jennifer.

'Ben i Lindsay su započeli vezu prije tri godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je ona postala majka. Nije to bilo tek površno viđanje, već prava ljubavna veza. Spavali su skupa, slali si romantične poruke i sastajali se gdje god i kad god su stizali', rekao je jedan od izvora.

Izgleda kako je ovo itekako ozbiljna veza, a sve to jako teško pada njegovoj bivšoj supruzi Jennifer Garner, s kojom se nakon deset godina braka rastao u travnju ove godine.

Iako su ostali u izuzetno dobrim odnosima radi njihove troje zajedničke djece koju su nastavili skupa odgajati, ne sumnjamo da će novonastala situacija utjecati na njihov odnos.