tajanstvena veza

Nakon godina skrivanja slavni par uhvaćen u romantičnom izlasku

05.04.2017 u 10:06

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes i kolega Jamie Foxx nakon dugog skrivanja, ovoga puta nisu uspjeli pobjeći fotografima koji su ih zatekli na zajedničkoj večeri u New Yorku

Bivša supruga Toma Cruisea, Katie Holmes navodno je već nekoliko godina u vezi s glumcem Jamiejem Foxxom, no još nije službeno potvrđeno je li ova fotografija dokaz veze o kojoj se nagađa još od 2013.

Iako oboje nikada nisu htjeli komentirati navode, izvori su za E!News ispričali da njihova veza nije nikakva tajna među prijateljima.

Katie iz prvog braka s glumcem Tomom Cruiseom ima desetogodišnju kćer Suri koja što je starija, sve više nalikuje na slavnu mamu.

Foxxa je hrvatska javnost bolje upoznala tijekom snimanja za film 'Robin Hood: Origins' u Dubrovniku prije mjesec dana. Glumac je nakon toga boravio u Beogradu, gdje su ga tamošnji novinari pitali i da komentira navodnu vezu s Katie.

'To nije istina, a znate kakvi su novinari i kako to sve ide. Katie i ja smo poslovno povezani, a od toga se uvijek naprave neke misteriozne veze', rekao je Jamie u svojoj prvoj izjavi na tu temu.

#jetluxlife✈️ #globalexpress...back in Budapest #moviegrind #hood #babydriver June 28th #backonmyfunnyshit

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Sudeći prema posljednjoj fotografiji na kojoj večeraju zajedno u New Yorku, izgleda da je ovo ipak nešto više od samo poslovne suradnje.