SVE JE JASNIJE

Nakon kratke pauze Catherine Zeta-Jones vratila se na društvene mreže, poznato je i zašto

02.09.2024 u 15:19

Bionic
Reading

Na veliko oduševljenje milijuna obožavatelja diljem svijeta velška glumica Catherine Zeta-Jones javila se na društvenim mrežama nakon kraćeg izbivanja, a njezina objava odmah je izazvala i reakcije

Baš kao i većina ljudi, koja barem dva tjedna iskoriste svakog ljeta za zasluženi godišnji odmor, i velška glumica Catherine Zeta-Jones drži se istog recepta. Nakon posljednje objave na Instagramu, stavljene 16. kolovoza, Catherine se 'ukazala' nakon dva tjedna izbivanja i raspametila milijune obožavatelja diljem svijeta.

Odjevena u crnu bluzu, sa crnim sunčanim naočalama i zalizane crne kose, Catherine je snimila selfie dok vozi automobil i postavila pitanje svojim pratiteljima 'Sjećate li me se?' Svojim outfitom mnoge je podsjetila na svoju poznatu ulogu Morticije Addams, u seriji 'Wednesday'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako nije otkrila gdje se trenutno nalazi, kao niti gdje se uputila, nagađa se kako je trenutno u Irskoj gdje se završava druga sezona hit serije.

Inače, ranije ovog mjeseca slavna glumica otkrila je kako uzima kratku pauzu od snimanja te će neko vrijeme provesti sa svojom obitelji - suprugom Michaelom Douglasom i djecom, kćerkom Carys i sinom Dylanom.

Razdvojeni zbog posla

Upravo zbog mnogobrojnih snimanja Catherine i Michael, koji su u braku od 2000. godine, bili su prisiljeni većinu godine provesti razdvojeni, ponajviše jer je Zeta-Jones neko vrijeme snimala 'Wednesday' u Irskoj. S druge strane Douglas je puno putovao, pa je tako posjetio Monaco, Izrael i Mallorcu.

PRELIJEPA LETIZIA

Što će reći Catherine? Michael Douglas nije mogao sakriti da je opčinjen lijepom kraljicom

Pogledaj galeriju

Nekako u to vrijeme Douglas je otkrio i kako ima planove otići u 'polu-mirovinu', a većinu vremena provodio bi na Mallorci. To je potvrdio pojavivši se na Filmskom festivalu na Mallorci u srpnju kada je otkrio:

'Uistinu je čast primiti nagradu na Mallorci gdje dolazim posljednjih 35 godina i gdje uistinu uživam kao nigdje drugdje... Užasno pričam španjolski, no ovo mjesto sve više volim. Plan mi je boraviti ovdje šest do sedam mjeseci godišnje, no to ne znači da odlazim u mirovinu.'

ljubitelji formule 1

Nerazdvojni Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas nisu skrivali dobro raspoloženje

Pogledaj galeriju

Čini se kako je tim planovima kumovala i činjenica da je njihova kći Carys trenutno stacionirana u Londonu gdje studira, zbog čega će biti puno bliži svojoj 21-godišnjoj mezimici.