zaljubljeni golupčići

Nakon New Yorka na Stradun: Ana Gruica Uglešić sa suprugom uživa u vrućim ljetnim noćima

12.07.2024 u 10:19

Bionic
Reading

Jedna od najljepših hrvatskih glumica, fitness trenerica nedavno se vratila iz Amerike odakle je pokazivala isječke s uzbudljivog putovanja. Ana Gruica Uglešić bila je u posjeti mlađoj sestri Petri, gdje se družila s prijateljima, guštala u prirodi, a nije preskočila ni treniranje

Sestra Ane Gruice Uglešić, Petra u travnju ove godine se udala za partnera Sonnyja, a glumica i ostatak obitelji nisu mogli biti prisutni u Americi gdje se vjenčanje odvilo. Vjenčanje su pratili putem video poziva.

Sa suprugom potegnula do Dubrovnika

Ana je sada iskoristila priliku da sa sestrom provede nezaboravno vrijeme, a po povratku u Hrvatsku, došla je na otvaranje 75. Dubrovačkih ljetnih igrara. Sa suprugom, uglednim splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem guštala je u romantici, a pala je i fotografija sa Straduna.

Inače, splitska glumica i njen suprug prošle su godine izrekli sudbonosno 'da' na crkvenom vjenčanju u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem. Ranije su bili i građanskim putem vjenčani budući je Boran bio u crkvenom braku s bivšom suprugom Dijanom. Nakon što je dobio službeno poništenje tog braka, bilo mu je omogućeno da se vjenča s Anom i 'pred Bogom'.

PAR U KOJI SE GLEDALO

Naprosto blista: Ana Gruica Uglešić plijenila pažnju u naručju supruga

Pogledaj galeriju

Ljubav ju je dematirala

Glumica je svojedobno izjavila kako se 'ne misli više udavati' i da bi je 'frajer morao dobro dobro uvjeriti u svoje poštene namjere da bi je opet natjerao na brak'. Dodala je kako joj se 'ne sviđa ta institucija i da misli da izumire te da joj je 'dosadna i monotona'.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević