nije u hrvatskoj

Ana Gruica Uglešić otišla iz Splita pa poručila: 'Pauza do ponedjeljka'

29.06.2024 u 21:10

Bionic
Reading

I dok su mnogi već krenuli put morskih destinacija gdje uživaju u vikendu ili godišnjem odmoru, naša glumica i fitness trenerica napustila je kratko svoj grad kako bi posjetila sestru koja živi u Americi

S odlaskom u New York danas se na svojem Instagramu pohvalila Ana Gruica Uglešić koja je prošlih dana bila poprilično zauzeta u Splitu oko poslovnih obaveza ali i humanitarnog rada.

Splitska glumica pozirala je u srcu tog milijunskog grada. 'Pauza do ponedjeljka', poručila je pored više fotografija koje je pokazala na Instagramu. Već nekoliko puta je bila u 'obećanoj zemlji' i dijelila lijepe trenutke na spomenutu društvenu mrežu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

I ovog puta boravi kod najmlađe sestre Petre koja se u travnju udala za svog partnera Sonnyja DeJoriu. Ponosna i razdragana obitelj pratila je tada ceremoniju putem laptopa, a otac Špiro i sestra Ana bili su posebno emotivni.

Podsjetimo, osim najmlađe Petre koja radi kao organizatorica vjenčanja i evenata u Carnegie Hallu, Ana ima i sestru Josipu Gruicu Maroš. Sestre se zajedno moglo vidjeti prošle godine u Vrgorcu na manifestaciji 'Dani dalmatinskog pršuta i vina'.

na promociji knjige

Ana Gruica Uglešić u džemperu na sobove kakvog se ne bi posramila ni Bridget Jones

Pogledaj galeriju