IME SVE GOVORI

Nakon sina stigla i kćer: Ime koje je Pippa Middleton dala svojoj djevojčici otkriva njezinu nevjerojatnu povezanost sa starijom sestrom

15.03.2021 u 17:23

Bionic
Reading

Dvije godine nakon rođenja sina Arthura, mlađa sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, rodila je svoje drugo dijete. Ona i suprug James Matthews ovoga su puta dočekali djevojčicu kojoj su dali i posebno ime

Prije samo nekoliko dana Pippa Middleton snimljena je kako sa svojim sinčićem Arthurom juri na romobilu ulicama Londona, ne zamarajući se trudničkim trbuhom i činjenicom da je na korak do poroda. Kako su potvrdili izvori bliski obitelji za magazin People, djevojčica koju su ponosni roditelji Pippa Middleton i James Matthews nazvali Grace Elizabeth Jane, rođena je jutros oko 4 sata i 22 minute, a njezin dolazak oduševio je cijelu obitelj.

Mnogi su odmah zamijetili kako je odabirom imena Pippa odlučila odati počast svojoj starijoj sestri, britanskoj vojvotkinji i supruzi budućeg kralja, Kate Middleton. Naime, teta i nećakinja dijele zajedničko srednje ime - Elizabeth, budući da je puno ime Kate Middleton - Catherine Elizabeth Middleton.

  • +3
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

37-godišnja Pippa Middleton i 45-godišnj James Matthews prvo su dijete, sina Arthura, dobili u listopadu 2018. godine i to u istoj bolnici u kojoj je rodila i njezina kraljevska sestra - u bolnici St. Mary's, u krilu Lindo gdje je Kate rodila svo troje djece.