GOSTUJUĆI KOD ELLEN

Naomi Osaka napokon otkrila što joj je Serena Williams šapnula na uho nakon pobjede na US Openu

14.09.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Nakon što je osvojila ovogodišnji US Open Naomi Osaka gostovala je u showu Ellen Degeneres te je otkrila sve detalje finalnog meča protiv Serene Williams

20-godišnja Naomi Osaka briljantnom je pobjedom u finalu 6-2, 6-4 protiv Serene Williams osvojila US Open, svoj prvi grand slam turnir u karijeri, no njezinu pobjedu obilježio je skandal te neviđena sramota. Naime, kod rezultata 6-2, 4-3 jedna od najboljih tenisačica svijeta krenula je optuživati suca Carlosa Ramosa da joj je ukrao poen, potom da ju je uvrijedio da je varalica jer je opomenuta za dogovaranje s trenerom te govoreći da joj se mora ispričati.

  • +3
US Open, finale: Osaka - S. Williams Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Serena nije stala ni na tome, već je nazvala suca lopovom, a ovaj joj je odgovorio kaznom kakva se u finalu jednog grand slama ne pamti - oduzeo joj je gem. Nakon toga je Williams krenula plakati, pozivati se na majčinstvo, ženska prava i sve zbog čega se osjeća kao mučenica, no odluka nije promijenjena.

Sve je završilo time da je, upravo zbog nje, publika izviždala mladu Naomi Osaku kada je odnijela pobjedu nad Serenom Williams. Stoga je, gostujući kod Ellen Degeneres, Naomi odlučila ispričati svoju priču. Na duhovito pitanje voditeljice da se nešto čudno događalo na terenu i je li to primijetila tenisačica je rekla:

'Još od malih nogu učili su me da ne gledam u svoje suparnice kada se razljute i polude, učili su me da se okrenem i pokušam fokusirati na svoju igru. To sam i ovoga puta pokušala napraviti, no zapravo sam zaista željela znati što se točno događa', priznala je.

Naomi Osaka u showu Ellen Degeneres Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Razgovor je potom krenuo prema trenutku kada je Naomi Osaka primila pehar i dignula ga u zrak, nakon čega ju je publika ružno izviždala. U tom trenutku Serena se približila svojoj suparnici i na uho joj šapnula nekoliko riječi. Ovom prilikom Naomi je otkrila što joj je točno šapnula:

'Rekla mi je da je ponosna na mene i da moram znati da publika ne zviždi meni.'