UOČI EUROPSKOG PRVENSTVA U NJEMAČKOJ

Našeg nogometaša dugo nismo vidjeli, a sad se oglasio zbog posebnog povoda

29.05.2024 u 22:40

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezenetativac, jedan od 'simbola' legendarne generacije iz 2018. godine vraća se u reprezentaciju, ali u novoj ulozi. Postat će ambasador HNS-a, a predstavio je i novu himnu Vatrenih

Iza Šime Vrsaljka je uspješna sportska karijera no zbog velikih problema s koljenima morao umiroviti sa samo 31 godinom.

Početkom 2023. godine obznanio je da se oprašta od igračke karijere, a u ožujku je objavljeno kako će karijeru nastaviti kao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru. Sad se pojavio u TikTok objavi službenog profila Hrvatskog nogometnog saveza gdje najavljuje premijeru himne 'Najbolja kad je najteže'.

@hns.family ⚡️ Vidimo se putem livestreama na YouTube kanalu HNS-a u petak u 10.30 kada će Šime Vrsaljko, predsjednik Marijan Kustić te izvođači Tiho Orlić i Pero Galić predstaviti himnu Vatrenih "Najbolja kad je najteže" i premijerno prikazati spot ⚡️ Jer ljubav je to... ❤️ #Obitelj #Vatreni #NajboljaKadJeNajteže ♬ original sound - hns.family

Podsjetimo, Vrsaljko je više od dvije godine u emotivnom odnosu sa slovenskom poduzetnicom i dizajnericom Kajom Vidmar s kojom ima dvoje djece. Svoju vezu su potvrdili u lipnju 2022. bez puno pompe i dijeljenja previše privatnih detalja. Javnosti nije poznato kada se razveo od supruge Matee s kojom ima sina Brunu.

PODRŠKA S TRIBINA

[FOTO] Poznati pohrlili bodriti Vatrene na Poljudu

Pogledaj galeriju