'ko ih šiša

Naši dečki nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a otkrili smo i tko je zaslužan za njihov odličan izgled

13.12.2022 u 18:21

Bionic
Reading

Frizure nisu samo bitne djevojkama, njegovani muškarci puno češće posjećuju frizere nego žene. Frizer Dario Vilić toliko je bitan našoj repki da su ga odlučili povesti u Katar, gdje Dario brine o njihovom izgledu. Osim što radi s hrvatskom reprezentacijom, surađuje i s Dinamom, a nogometaši mu rado poklanjaju svoje dresove

Hrvatska nogometna reprezentacija plijeni pozornost po mnogo čemu! Nije samo dobra igra naš as u rukavu, imamo i jako zgodne igrače! Iako možda sportaše ne vežemo za modu, naši dečki su modno osviješteni. Vole nositi sportske kombinacije, najčešće su u sportskim komadima poput donjih dijelova trenirki i hoodica, pate na dobre tenisice, ali uvijek izgledaju uredno i zrače energijom sportske elegancije.

Za njihov sjajan izgled na Svjetskom prvenstvu zaslužan je jedan poseban mladić - Dario Vilić.

Premda je na nogometnom terenu izgled zadnja stvar na pameti naših reprezentativaca, ipak je riječ o imidžu reprezentacije. Dario Vilić frizer je naše nogometne reprezentacije, a dečki mu se s lakoćom prepuštaju u ruke. Iako 19-godišnji frizer nije završio frizersku školu i posao je naučio sam, naša repka u njega ima veliko povjerenje.

Dečki toliko cijene njegov posao da su ga poveli i u Dohu, gdje Dario uživa na Svjetskom prvenstvu!

Vješto radi frizure istančanih prijelaza, ali i frizure oštrih rubova koje su zadnjih nekoliko godina jako popularan izbor. Na Instagramu rado dijeli fotografije svojih uradaka, a pod njegove škare došao je čak i Luka Modrić!

Dario se našalio s prepoznatljivom frizurom našeg kapetana i pitao 'Šta smo mi tu šišali?

Veliki je obožavatelj nogometa, a ima i posebno dobar odnos s nogometašima jer k njemu dolaze i neki Dinamovci poput Martina Baturine. Osim toga, nogometaši mu se često zahvaljuju i nogometnim dresovima s potpisima, što Dariju puno znači.

Vilić je skroman dečko podrijetlom iz Sesveta, a slobodno vrijeme rado provodi uz glazbu i pjevanje. Čak je i nastupao na dječjem glazbenom natjecanju, kada je kao 13-godišnji dječak na televiziji pjevao pjesmu Toše Proeskog.

zagrljaj i dobro raspoloženje

[FOTO] Najjači navijači i podrška pred utakmicu s Brazilom: Emotivan susret očeva Joška Gvardiola i Brune Petkovića

Pogledaj galeriju