Violet Affleck

Naslijedila maminu ljepotu: Kći Jennifer Garner i Bena Afflecka proslavila 17. rođendan u Bijeloj kući

03.12.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Iako ju ne viđamo često u medijima, kći bivšeg glumačkog para Garner-Affleck izrasla je u prekrasnu mladu djevojku. 17-godišnja Violet s majkom je bila na svečanoj večeri u Bijeloj kući gdje je je bila u društvu 400 odabranih gostiju

17-godišnja Violet Affleck pravila je društvo svojoj popularnoj majci, Jennifer Garner, na večeri u Bijeloj kući koju su organizirali američki predsjednik Joe Biden i njegova supruga Jill. Večera je organizirana povodom dolaska predsjednika Macrona, a majka i kći našle su se u 400 VIP gostiju.

Majka i kći koja je njezina preslika ušetale su držeći se za ruke i uživajući u zajedničkom vremenu. Premda se rijetko pojavljuju u javnosti, bila im je čast biti dijelom svečane prigode.

Divna glumica odabrala je jednostavnu crnu haljinu s potpisom Ralph Laurenta. Uska crna dugačka haljina nema rukave, ali zrači elegancijom i profinjenim stilom. Uparila ju je uz popularne crne cipele s visokom platformom i crnom torbicom.

Jennifer Garner i kći Violet Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

17-godišnja Violet odlučila se za istu boju, ali haljinu A kroja midi dužine. Njezina haljina nešto je otvorenija jer ima bretele, ali i 'mladenačkija' jer ima uzorak srčeka. Odabrala je jednostavne crvene lakirane salonke u špic koje su sjajno odgovarale haljini.

Za Violetinu privatnost i normalno odrastanje pobrinuli su se roditelji držeći je podalje od medija, a Ben Affleck je čak potražio i pomoć zakona kako bi osigurao da joj mediji ne prilaze.