omiljeno društvo

Ne odvajaju se: Donna Vekić uživa u New Yorku, a evo tko joj pravi društvo

03.09.2021 u 09:19

Bionic
Reading

Početkom travnja jedna od najboljih hrvatskih tenisačica pohvalila se da je u njezin život obogatila novim članom obitelji. Osječanka Donna Vekić nabavila je štene smeđe pudlice kojem je dala ime Mali. Od tada se rijetko rastaje od njega

Ova godina nije dobro počela za našu tenisačicu Donnu Vekić, čiji je nastup na Australian Openu završio ozljedom desnog koljena te je krajem veljače morala na operaciju, a u ponedjeljak je nakon skoro dva i pol sata igre sa Španjolkom Garbine Muguruza upisala poraz u prvom kolu US Opena.

Ranije je izjavila da je njezin život sazdan od uspona i padova, ali da ih uspijevam prevladati i iz svake bitke izaći jača. Tugu i razočarenje joj svakako već neko vrijeme ublažava njezin Mali.

Rijetko ostavlja svog kućnog ljubimca kod nekog na čuvanju i svaku priliku gdje može, povede ga sa sobom. Trenutno je tako s njom u New Yorku, a fotografije s njim izazvale su val oduševljenja njezinih pratitelja i sportskih kolega.

'Svi oko mene već su se naviknuli da je Mali stalno sa mnom i obožavaju ga. Prati me na turnirima ako je to dopušteno', pojasnila je Donna nedavno za Story. Dugo je priželjkivala nekog mezimca. Obiteljskog psa Hicka, koji živi s njezinim roditeljima u Osijeku, nije mogla uzeti jer je prevelik i star budući da ima 14 godina.