glasno odjeknulo

Ne stišavaju se reakcije na nastup Baby Lasagne

08.05.2024 u 07:56

Bionic
Reading

Sinoć smo svjedočili nastupu koji ćemo pamtiti kao najbolji nastup Hrvatske na Euroviziji u zadnjih dvadesetak godina. Baby Lasagna oduševio je sve ljubitelje Eurovizije, a svoje oduševljenje mnogi su pretočili u komplimente na društvenim mrežama

Iako očekivano, još uvijek je izvrsnost nastupa Baby Lasagne došla kao nekakvo iznenađenje i osvježenje, i na domaćoj i na eurovizijskoj sceni. Bilo je dovoljno tek pogledati tih 3 minute nastupa da bismo shvatili da publika već sad obožava 'Rim Tim Tagi Dim', a završetkom nastupa krenuli su i komentari.

Već je i sam Duško Ćurlić u prijenosu prepričao kako su kolege komentatori iz Portugala i Irske oduševljeni nastupom naše ekipe te su čak i zaplesali viralan ples rukom, a osjećaj ponosa i sreće obuzeo je sve koji su sinoć gledali Euroviziju.

Privilegiju gledati nastup uživo imala je Tatjana Cameron Tajči koja je u Švedsku otputovala na poziv kluba obožavatelja Eurovizije, a ponos nije skrivala: 'Kakvo nevjerojatno iskustvo!!! Produkcija je bila zapanjujuća. Baby Lasagna je podigao krov. Sada idemo nastupati za navijače!', napisala je na Instagramu euforično uz snimke nastupa te fotografiju s Antom Gelom.

'Teška euforija… Obožavanje', napisala je Marijana Batinić uz isječak nastupa koji je razbudio Hrvate, a Antonija Blaće na svom je Instagramu okupila čitav niz pozitivnih komentara koje je pronašla na društvenim mrežama, a posebno joj se svidio komentar jednog pratitelja koji joj je napisao: 'On je imao koncert i došli su gosti.'

'Bravo Baby Lasagna! Apsolutna podrška', na Facebooku je napisao Sandi Cenov, a s njim se složio i Zoran Škugor zaključivši kako je sve dobro odrađeno.

Koliki je dojam ostavio svjedoči i činjenica da je video nastupa na Instagramu prikupio najveći broj pregleda od svih nastupa iz prve polufinalne večeri. Čak 2,6 milijuna korisnika Instagrama pregledalo je naš sjajan nastup putem Instagrama, neki su već zaključili kako Eurovizija stiže u Zagreb, a mnogi već diskutiraju o tome tko će biti voditelji hrvatskog izdanja.

Među brojnim komentatorima videa našla su se i neka poznata imena: Toni Cetinski sažeo je svoje oduševljenje u jednu riječ - 'Pobjednik', dok je ToMa bio nešto emotivniji - 'Tako smo ponosni na vas. Dobrodošli u Hrvatsku.' Objavu je komentirala i Tajči još jedanput iskazavši poštovanje i sreću: 'Već je pobijedio. Svi u Malmeu pjevaju zajedno.'

Da su u areni svi pjevali zajedno vidjeli smo i u samom prijenosu, a društvene mreže sada su krcate videima koji pokazuju stvarno stanje stvari - apsolutni kaos!

'Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolazak u finale. Nastup na velikoj pozornici i pred prepunom arenom novo je iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Iskreno jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalima. Hvala svima na podršci!', rekao je Marko Purišić za tportal netom nakon prolaska u subotnje veliko finale.

OVO JE NEVJEROJATNO

Ludilo u Malmöu: Pogledajte što se događalo u press centru tijekom nastupa Baby Lasagne

Pogledaj galeriju