naš pobjednik

Društvene mreže gore: 'Hrvatska sigurno pobjeđuje'

07.05.2024 u 21:53

Bionic
Reading

Broj sedam stvarno je donio sreću našem predstavniku i njegovom timu! Pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' zaradila je glasan pljesak, a Baby Lasagna ispunio je naša očekivanja

'Rim Tim Tagi Dim' oduševio je Europu i obožavatelje Eurovizije, a kako i ne bi kad su tako dobri? I to kažemo sasvim objektivno... Kladionice nam idu u prilog, ali i komentari na društvenim mrežama.

I prije negoli je počeo nastup našeg predstavnika redali su se pozitivni komentari. Hvalila se pjesma, hvalila se poruka pjesme, hvalila se kostimografija, hvalila se koreografija, baš sve se hvalilo!

Sam je Marko Purišić pohvalio samog sebe otkrivši da je jako ponosan na činjenicu da je jedini izvođač koji se natječe sa svojom pjesmom.

'Svi ovi nastupi samo su zagrijavanje za Baby Lasagnu iz Hrvatske', napisao je jedan korisnik X-a ne skrivajući da iščekuje nastup baš našeg predstavnika.

Duško nam je u live prijenosu otkrio da su kolege komentatori iz Portugala i Irske također plesali uz našeg Baby Lasagnu, a na društvenim mrežama šire se pozitivni komentari.

'Hrvatska sigurno pobjeđuje', 'Mijau, ovo je bilo odlično', 'Tako sam ponosan', samo su neki od komentara na društvenim mrežama korisnika koji su uzbuđeni doći u Zagreb iduće godine.

'Ples je bio fantastičan sa svjetlima publike koja se pridružila', komentirali su korisnici na društvenim mrežama oduševljeni koreografijom za koju su zaslužni Luana Kličić i Sebastijan Žeželić.

Comment
byu/-Effing- from discussion
ineurovision